Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz 5 multiplayer mobil oyun - Haberler - indir.com

Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz 5 multiplayer mobil oyun

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-12-15 17:29:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Android ve iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazlarınızda eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayacak multiplayer ve co-op türünde çok sayıda oyun vardır. Ücretli ve ücretsiz seçenekler arasından derlediğimiz arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyunlar hakkında bilgi edinmek isterseniz sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. Bildiğiniz üzere mobil cihazlarda oynayabileceğiniz binlerce oyun var. Tek başına oyun oynamak sonsuz eğlence sunuyor olsa da arkadaşlarınızla oynayacağınız oyundan ayrı bir keyif alırsınız. Fakat zaman zaman multiplayer özellikli oyun bulmak pek de kolay olmuyor. Hem co-op hem de multiplayer destekli oyunlar hakkında bilgi edinmek için daha fazla beklemenize gerek yok. 

Biz de tam olarak bu noktada yardımınıza koşmaya geldik. Her türden birçok hem co-op hem de multiplayer desteği olan oyunu bir araya getirdik. Eğer birlikte oyun oynayacak arkadaşlarınız varsa ancak oyun bulamıyorsanız, doğru yerdesiniz.

Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz 10 multiplayer mobil oyun

Bombsquad

Eric Froemling tarafından geliştirilen Bombsquad, 59 MB boyutunda olup akıllı cihazınızda pek fazla alan kaplamıyor. Geçmişte de mevcut olan Bombsquad oyunlarını hatırlıyorsanız Bombsquad oyununda geçireceğiniz zaman diliminde asla sıkılmayacaksınız. Çünkü söz konusu bu oyun Bombsquad mantığı ile multiplayer özeliğini birleştirerek çok daha kaliteli bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bombsquad oyununun esas temeli, PVP olarak adlandırılan farklı oyuncuların birbiri ile mücadele ettiği oyun moduna sahip olmasıdır. Farklı arenalarda yer alarak rakiplerinizi ortadan kaldırmaya çalışacağınız Bombsquad oyunu hem Android hem de iOS platformunda sunuluyor. 

Spaceteam

Yapımcılığının, Henry Smith Inc. tarafından yapıldığı Spaceteam mobil oyunu hem iOS hem de Andorid platformunda yer alıyor. Bu heyecan verici oyunda da arkadaşlarınız ile beraber mücadeleye atılacaksınız. Şöyle ki aynı Wİ-Fİ ya da Bluetooth bağlantısı üzerinden eşleşme sağladıktan sonra her oyuncunun ekranın aynı uzay gemisi uçmaya başlayacak. Ardından oyun kuralı gereği, her oyuncunun ekranına belirli talimatlar yönlendiriyor. Verilen görevleri ekranın ortasında yer alan geri sayım sona ermeden gerçekleştirmeniz gerekiyor. Arkadaşınızdan önce görevleri yerine getirmeye odaklanacağınız Spaceteam dünyasında eşsiz bir uzay macerası yaşayabilirsiniz. 

Shadowgun Legends

Yapımcılığının MADFINGER Games tarafından yapıldığı Shadowgun Legends mobil oyunu PVP ve Co-op modlarını barındıran birinci şahıs nişancı oyunudur. Shadowgun Legends oyunu ücretsiz olup oyun içi satın alımlar esnasında da herhangi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz. 

Rangers of Oblivion

Rangers of Oblivion adlı oyun GTarcade tarafından geliştirilmiş olup akıllı cihazınızda 1,8 GB'lık bir alan kaplıyor. Birçok merci tarafından 2018 yılının en iyi oyunu seçilen Monster Hunter: Word'ün ilk oyununa oldukça benzer bir yapıya sahip olup oyuncuların eşsiz bir deneyim yaşamasını sağlar. Rangers of Oblivion oyununda arkadaşlarınız ile takım olarak arenada yer alan canavarların hakkından gelmeye çalışacaksınız. Oyunun en çok tercihe dilen modu ise boss rush olarak belirlendi. Bu modda sürekli olarak karşınıza çıkan canavarların hakkından gelmeye çalışacaksınız. 

Soul Knight

ChillyRoom tarafından geliştirilen Soul Knight mobil oyunun da fantastik bir dünya içerisinde yer alacaksınız. Burada karşınıza çıkan, hareket eden her şeyi ortadan kaldırmaya çalışacaksınız. Arkadaşlarınızı öldürmeye dikkat etmeniz gerekiyor. Soul Knight oyununda oldukça  fazla geliştirme seçeneği bulunuyor. Seviyelerin her birini geçtiğinizde haritanın rastgele yerlerine yeni silahlar ve yeni geliştirme ögeleri  yerleştiriliyor. 

 





PAYLAŞ