Aksiyon Dolu Araba Yarışı Oyunu: Reckless Racing 3 (Video) - Haberler - indir.com

Aksiyon Dolu Araba Yarışı Oyunu: Reckless Racing 3 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçen Temmuz ayında Pixelbite tarafından duyurusu yapılan araba yarışı oyunu Reckless Racing serisinin üçüncü oyunu Reckless Racing 3, iOS platformunda indirmeye sunuldu.

Serinin önceden yayınlanan iki oyundakine benzer bir oynanışa sahip olan yapımda izometrik kamera açısıyla göreceğiniz üç boyutlu oyun dünyasında 28 farklı arabadan dilediğinizi seçerek yarışlara katılabilir ve rakipleriniz karşısında birinciliği elde etmek için mücadele edebilirsiniz.

Reckless Racing 3

Sanal butonlar veya kontrolcü yardımıyla oyun kontrollerini gerçekleştirebileceğiniz yapımda Career, Arcade ve Single Event olmak üzere 3 farklı oyun modunun yanı sıra Drift, Gymkhana, Hot Lap ve Race olmak üzere de 4 farklı olay yer alıyor.

6 farklı ortamda 36 farklı pist sunan oyunda ayrıca yarışlarınızın videoları kaydederek, paylaşma imkanına da sahipsiniz. Reckless Racing 3, iCloud ve Game Center desteğine de sahip.

iPhone ve iPad cihazınıza oynayabileceğiniz Reckless Racing 3 oyununu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan oynanış videosunu izleyebilirsiniz. Oyun App Store'da 10.49 TL fiyatla satışa sunuldu.




Reckless Racing 3 Oynanış Videosu


PAYLAŞ