Affiliate Marketing Nedir, Nasıl Yapılır? Satış Ortaklığı için En İyi 11 Site - Haberler - indir.com

Affiliate Marketing Nedir, Nasıl Yapılır? Satış Ortaklığı için En İyi 11 Site

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-13 15:04:02
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

İnternet üzerinden para kazanmak istiyorsanız, en güvenilir yöntemlerden biri olan Affiliate Marketing'i araştırmalısınız.

Affiliate Marketing Nedir?

Affiliate Marketing'de ilk etapta işin mantığını anlamanız gerekmektedir. Bu süreçte doğru ilerlediğiniz taktirde ise kolay bir gelir modeli ortaya çıkaracaksınız. İşinizi hafife alıp çok fazla araştırmazsanız o zaman işler karmaşık hale gelecektir. Affiliate Marketing' de Çiftçi ve Avcı yöntemi olarak 2 yöntem bulunuyor. Bu iki yöntem açıklayacak olursak;

1- Çiftçi Yöntemi

Müşteri sizi bu yöntem ile buluyor ve wep siteniz yardımıyla satış yaptığınız ürüne ulaşıyor. Ayrıca Çiftçi yönteminde kendinize bir blog açarsanız, ürün ile ilgili makaleler yazabilirsiniz. Makaleler kaliteli olursa müşteriyi o denli elinizde tutmuş olursunuz.

2- Avcı Yöntemi

Bu yöntemde siz müşteriyi buluyorsunuz, ona referans kodlu bağlantılar gönderiyorsunuz. Gerekli platformlarda da bu yöntem üzerinden reklamlar verebilirsiniz.

Satış Ortaklığı Veren 20 Site

1 - GCM Partner

Cm ViOP ismi ile tanınan bu grup başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir. Kişilere özel programlar sunan bu grup kendi sistemini geliştirmiştir. Ödüllü bir programa sahip olan bu grup 2014 yılında En iyi FX Affiliate Programı ödünü layık görülmüştür.

2- Gelir Ortakları

Bu platform 2010 yılında kurulmuştur. Digitiouch markası olan Gelir Ortakları, ağında birçok ürün ve firma bulundurmakta.

3- Binance

Binance kişilere dolar bazında ödeme yapmaktadır. İster blog yazın isterse sosyal ağlardan Binance'nin referanslı bağlantılarını yayınlayabilirsiniz.

4- Admitad

Basit bir yönetim paneli ile işlemleri gerçekleştirilen bu platform en iyiler içerisinde yer alıyor.

5- ReklamAction

ReklamAction'un 3 milyonun üzerinde üyeliği olan bir programdır. 1000'den fazla kampanyası ve 2500 civarında yayıncısı bulunuyor.

6- X Ticaret

X Ticaret ilk Affiliate Marketing sistemlerinden birisidir. İşinizi bu programda gerçekleştirmek istiyorsanız belli bir ücret ödemeniz gerekmektedir.

7 - ClickMerkez

Her satışta % 50 komisyon kazanacağınız bu programda, tıklama başına, satış başına, banner, maskeleme- koruyucu gibi özelliklere hakim olmaktadır.

8- Odaklı Pazar

Odaklı Pazarda % 35 ve 75 arası komisyon olanağı bulunuyor. Ancak bunun için biraz beklemeniz gerekiyor. Bu platformda ödeme alt sınır 50 TL olmaktadır.

9- Medikalize

Ödeme alt limiti 100 lira olan platform her dönüşüm başına 30 lira kazanç sunmaktadır.

10- Çicek Sepeti

Türkiye'nin e- ticaret siteleri içerisinde lider konuma gelen bu sitede kendi ürünlerinizi tanıtabilir, kazanç sağlayabilirsiniz.

11- Hepsi Bahçemden

Meyve, sebze, zeytin, ev yapımı ürünleri sizlere sunan bu site, referans kodlu linkleriniz ile satış gerçekleştirildiğinizde komisyonunuzu alıyorsunuz.

 





PAYLAŞ