Wargaming, 2014 Altın Joystick Ödülleri'nde Aday Gösterildi - Haberler - indir.com

Wargaming, 2014 Altın Joystick Ödülleri'nde Aday Gösterildi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

25 Ekim tarihinde Londra'daki O2 Arena'da düzenlenecek olan Altın Joystick Ödülleri organizasyonunda Wargaming, en iyi çevrimiçi oyun dalında uçak savaşı MMO'su World of Warplanes ve tank savaşı MMO'su World of Tanks: Xbox 360 Edition ile aday gösterildi.

2014 yılında çıkış yapan ve kısa zamanda mobil oyuncuların fenomeni haline gelen World of Tanks Blitz'de En iyi mobil oyun dalındaki adaylar arasında yer alıyor.

2014 Altın Joystick Ödülleri'nin ödül kategorilerinde yer alan tüm oyunlar, Eylül 2013 ile Ekim 2014 tarihleri arasında yayınlanan oyunları kapsamaktadır. Oyunlar 16 kategori altında incelenmektedir. Oylama işlemleri 20 Ekim 2014 tarihinde sonlanacaktır.

Oy vermek isteyen Wargaming oyuncuları buraya tıklayarak oylama işlemine katılabilirler. 

 
Altın Joystick Ödülleri Hakkında
 
Kazananları Oyuncuların Belirlediği Oyun Ödülleri olarak bilinen Altın Joystick Ödülleri 1982 yılından beri düzenlenmektedir. Kazananların halka açık oylamayla belirlendiği bu etkinlik, türünün tek örneği olmasının yanında dünyanın en eski ve en prestijli oyun organizasyonlarından biridir.
 
Altın Joystick Ödülleri'nde katılım kategorileri ilk yıllarda sadece bilgisayar oyunlarına odaklı olmasına rağmen, gelişen teknolojiler ile birlikte konsol oyunları, konsollar ve mobil oyunlar olarak genişlemiştir.




PAYLAŞ