World of Tanks Blitz, iOS'a Geldi (Video) - Haberler - indir.com

World of Tanks Blitz, iOS'a Geldi (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mayıs ayından bu yana Finlandiya, Norveç ve Danimarka gibi ülkelerde beta olarak yayında olan MMO türündeki savaş oyunu World of Tanks Blitz, bugün itibarıyla tüm dünyadaki iOS kullanıcıları için App Store'da indirmeye sunuldu.

Online oyun pazarı için geliştirdiği oyunlarla adını sıkça duyduğumuz Wargaming tarafından geliştirilen World of Tanks Blitz, arkadaşlarınızla takım olarak oynayabileceğiniz iki kişilik ekip özelliği, Facebook entegrasyonu ve gerçekçi grafikleriyle aksiyon dolu bir oyun deneyimi sunuyor.

WoTBlitz

Amerika, Almanya ve Sovyetler Birliği'nin efsanesi haline gelmiş 90 zırhlı araç ile çevik ve hafif tanklar, çok yönlü tanklar, güçlü ağır tanklar ile uzun menzilli tank türlerini bulacağınız oyunda, cihazınızın dokunmatik ekranını kullanarak tonlarca ağırlığa sahip olan bu devleri kolay bir şekilde kontrol edebilir, düşmanlarınıza karşı koyabilirsiniz.

Sekiz özgün savaş arenasında rekabet edeceğiniz World of Tanks Blitz'de seviyeleri atlamak için yeni araç modellerinin kilidini açarak 2. Dünya Savaşı zamanlarındaki ikonik araçları keşfedebilir ve 7'ye 7 PvP savaşlarında taktiksel becerilerinizi sergileyebilirsiniz.

WoTBlitz

Tamamen ücretsiz olarak eşsiz bir mobil aksiyon MMO'su deneyimi yaşayabileceğiniz World of Tanks Blitz'i aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilir, oyun için yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

World of Tanks Blitz Mobil Tanıtım Videosu


PAYLAŞ