Starbucks mağazalarında kripto para ödemesi kabul edebilir! - Haberler - indir.com

Starbucks mağazalarında kripto para ödemesi kabul edebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-21 16:19:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Kripto paraların en dalgalı olduğu bir dönemi geçiriyoruz. Bu dönemde başarılı olan bazı kripto para birimleri yoluna devam ederken bazıları da iflas bayrağını çekmek zorunda kaldı. Ripple XRP, son birkaç ay boyunca birçok kripto para arasında görülen dik düşüşlerden kaçınmayı başardı. Bu durum, büyük ölçüde: yatırımcıların kripto-para biriminin görünürlüğünü artıracağını düşündüğü bankalar ve diğer ana iş kolları ile imzaladığı ortaklıklardan kaynaklanmaktadır. Bugün, perakendede önemli bir gelişme yaşandı ve kripto para dünyasını dalgalandırmaya yetecek bir hareketlilik denilebilir. Yani Ripple?ın değeri hakkında bazı gelişmeler yaşanabilir.

Yeni çıkan bir söylentiye göre; Starbucks mağazalarında, muhtemelen zaten çok popüler olan Starbucks uygulamasıyla Ripple XRP'yi kabul etmeye başlamak için hazırlandığı iddia ediliyor. Starbucks'la ilgili söylentilere bakılırsa  ödeme olarak kripto para kabul etmeye başlamış olabilirler... Ripple için büyük finansal oyunculardan aldığı destek, Starbucks gibi büyük bir tüketici zincirinin de devreye girmesini çok daha avantajlı bir durum sağlıyor. Mevcut destek sadece para biriminin iyi bir itibara sahip olduğu anlamına gelmiyor, aynı zamanda mevcut uygulamaların ve banka hesaplarının daha fazla tüketicinin paraya erişebileceği anlamına da geliyor.

Ripple (XRP) Nedir?

Bir kripto para birimini benimseyen Starbucks, kripto para dünyasının 2018'e çok zor bir başlangıçtan sonra ihtiyaç duyduğu bir atış olabilir. Son aylarda görülen kayıpların derhal tersine çevrilmesi olası ihtimali çok güç de olsa bazı değişkenlere neden olabilir. Genel olarak kripto para birimlerinin geleceğinin yeniden gözden geçirilmesine ve önümüzdeki aylarda ve yıllarda tüketiciler tarafından nasıl kullanılacağına göre bir şekil alacaktır.

 

 





PAYLAŞ