Spotify Yeni Görünümüyle iPad'de - Haberler - indir.com

Spotify Yeni Görünümüyle iPad'de

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Çevrimiçi müzik dinleme servisi Spotify, iPad uygulamasını güncelledi. Güncellemeyle birlikte servis yeni görünümüne kavuştuğu gibi kullanıcılarına müzik koleksiyonlarını kaydetme, düzenleme ve tarama kolaylığı sunmaya başladı.

Geçen Nisan ayında karanlık bir temayla hem web hem de akıllı telefonlardaki arayüzünü yenileyen Spotify, aynı temayı şimdi de iPad kullanıcılarına sunuyor. Servis iPad güncellemesiyle yeni görüntüsünün yanı sıra pek çok yeniliği de beraberinde getiriyor.

Müziği yönetmesi için farklı seçenek arayışında olan kullanıcılarına iPad güncellemesi ile yeni bir müzik keyfi sunan Spotify, estetik görüntüsünün yanında, iPad üzerinden en sevilen müzikleri kaydetme, düzenleme ve aramayı daha kolay bir hale getirdi.

Spotify iPad

Kişisel müzik koleksiyonunuzu oluşturmanın daha kolay hale getirildiği Spotify iPad uygulaması sayesinde büyük ekranda daha güzel görünen yeni tasarım, sevilen müziklere erişimi her zamankinden daha rahat kılıyor. Yeni koyu renkli tema ve rafine arayüz ile içerikler öne çıkıyor.

Albümleri kaydetmek, sanatsal albüm kapaklarını karıştırmak, en sevilen sanatçıları bir araya toplamak ve her ruh halini yansıtan çalma listeleri oluşturmak bu güncelleme ile daha basit hale geliyor. Sevdiğiniz herhangi bir şarkıyı ya da albümü artık 'Kaydet' butonuna tıklayarak koleksiyonunuza daha kolay bir şekilde kayıt edebileceksiniz.

Çevrimiçi müzik deneyimini daha keyifli hale getiren ve yeni görünümüyle daha kolay bir kullanım imkanına sahip olan Spotify iPad uygulamasının yeni versiyonunu aşağıdaki bağlantı aracılığıyla tabletinize indirebilirsiniz.





PAYLAŞ