Secret'ın Geliştiricilerinden Yeni Uygulama: Ping (Video) - Haberler - indir.com

Secret'ın Geliştiricilerinden Yeni Uygulama: Ping (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Yayınlandığı günden bu yana pek çok tartışmaya neden olan Secret uygulamasının geliştiricileri, Ping adlı yeni bir uygulama yayınladı. Uygulama sayesinde kullanıcılar, kilit ekran üzerinden Twitter trendlerinden ve güncel gelişmelerden haberdar olabilecekler.

Kullanıcıların sırlarını anonim olarak paylaştıkları Secret uygulamasından farklı olan Ping uygulaması sayesinde, kilit ekran üzerinde listelenen konu başlıklarından biri hakkında yeni sonuçlara ulaşılabildiği gibi Twitter'daki trend paylaşımları ya da favori filmleri seçilen başlığa göre görebilirsiniz.

Ekranın sağ üst köşesinde çizilen yuvarlak ile listelenen konular, uygulamanın kullanıcıyı otomatik olarak tanıma özelliği sayesinde zaman geçtikçe artıyor. Kullanıcı adı ya da şifre gibi bilgilere ihtiyaç olmadan kullanılabilen uygulama şimdilik sadece iOS kullanıcıları için indirmeye sunuldu. Uygulama kısa bir süre içerisinde Android kullanıcıları içinde yayınlanacak.

Tamamen ücretsiz olarak güncel sosyal ağ gelişmelerini takip edebileceğiniz Ping adlı uygulamayı, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla iPhone ya da iPad cihazınıza indirebileceğiniz gibi geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




Ping Tanıtım Videosu


PAYLAŞ