Secret ile Sırlarınızı Rahatlıkla Paylaşabilirsiniz - Haberler - indir.com

Secret ile Sırlarınızı Rahatlıkla Paylaşabilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Gerçek ya da yalan dedikoduların anonim bir şekilde yayılmasını sağlayan mobil uygulama Secret sayesinde aileniz ya da arkadaşlarınızla yüz yüze konuşamadığınız sırları kimliğinizi gizleyerek paylaşabilirsiniz.

Sade arayüzüyle kolay bir kullanım imkanı sunan Secret'ı paylaşılan her şeyin gizli olarak kalmasını sağlamak, söylemek istediklerinizi kim olduğunuz belli olmadan söylemek ve gönül rahatlığıyla korkmadan paylaşım yapmak için kullanabileceğiniz bir sosyal ağ uygulaması olarak tanımlayabiliriz.

Secret

Uygulama, yapacağınız üyelik işleminden sonra telefon rehberinizi ve e-posta kişilerinizi otomatik olarak tarayarak anonim bir sosyal ağ oluşturmaktadır. Bundan sonra yazdığınız her bir sır, söylenti ya da dedikodu uygulama üzerinden kontaktlarınızla paylaşabileceğiniz gibi onlarında yaptıkları yorumları okuyabiliyorsunuz. Tabii ki tüm bu işlemler hem sizin hem de karşıdaki kişilerin kimlik bilgileri gizlenerek gerçekleşiyor.

Secret, ayrıca kişiselleştirilebilir özelliklere sahiptir. Uygulamada bulunan farklı renk ve desen seçeneklerinden dilediğinizi seçerek ya da kendinize ait herhangi bir görseli kullanarak arka plan olarak kullanabilirsiniz.

Anonim sohbet uygulamalarına ek olarak mobil cihazınızda bir anonim sosyal ağ uygulaması bulunmasını istiyorsanız Secret fazlasıyla bu isteğinizi karşılayacaktır. 

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazınızda kullanabileceğiniz Secret uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar yardımıyla cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ