Rovio'nun Aksiyon Oyunu RETRY Yayınlandı! (Video) - Haberler - indir.com

Rovio'nun Aksiyon Oyunu RETRY Yayınlandı! (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Angry Birds serisinin yapımcısı Rovio tarafından geliştirilen ve 8-bit retro grafikleriyle dikkat çeken sonsuz koşu aksiyon oyunu RETRY, bugün itibariyle mobil platformlarda evrensel olarak indirmeye sunuldu.

Geçen yılın Nisan ayında Finlandiya ve Kanada App Store'unda iOS için indirmeye sunulduğunu sizlere aktardığımız oyun RETRY'de, küçük bir uçağın pilot koltuğuna oturarak uçağı kontrol etmeye çalışacaksınız.

RETRY

En uzun süre havada kalmak için mücadele edeceğiniz oyunda, karşınıza çıkan engellere çarpmadan ve altınları toplayarak ilerlemeye çalışmalısınız. İlerleme esnasında engellere çarptığınızda ya da suya düştüğünüzde ise oyuna yeniden başlamanız gerekiyor.

Ayrıca kontrol noktalarının yer aldığı oyunda bu noktaları, topladığınız altınları kullanarak geçebiliyor ve bu sayede de seviye atlayabiliyorsunuz. Keyif verici müziklere ve kolay bir oynanışa sahip olan RETRY adlı oyunu, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ve iOS cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca oyunla ilgili yayınlanan RETRY Tanıtım Videosu'nu izleyebilirsiniz.




RETRY Tanıtım Videosu


PAYLAŞ