Rovio'dan Yepyeni Aksiyon Oyunu RETRY (Video) - Haberler - indir.com

Rovio'dan Yepyeni Aksiyon Oyunu RETRY (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kızgın kuşlar olarak bilinen mobil oyun Angry Birds ile dünyanın popüler oyun geliştiricileri arasında yerini alan Rovio, şimdi de RETRY adında yeni bir aksiyon oyununu oyuncuların indirmesine sundu.

Geçtiğimiz aylarda yayınlanan ve birden bire geliştiricisi tarafından yayından kaldırılan Flappy Bird esintilerini taşıyan RETRY oyunu aksiyon ve sonsuz koşu tarzında olup ekrana tıklayarak kontrol edeceğiniz bir uçağı engellere çarpmadan havada tutmaya çalışacak ve karşınıza çıkacak olan motorları yok ederek dünyaya geri döneceksiniz.

RETRY Game

Rovio'nun yeni yayın firması LVL11 tarafından dağıtımı yapılan oyunda sabır gerekliliği kadar reflekslerinizin de hassasiyeti önem taşıyor. Ayrıca oyunda uzmanlaştıkça uçağınıza farklı manevralar da yaptırabileceksiniz.

Free-to-play yapıda oyun severlerin indirmesine sunulan oyunda, oyun içi satın alma yoluyla uçağınızı geliştirebileceksiniz. Finlandiya ve Kanada'daki App Store'da bugün itibariyle indirmeye sunulan oyunu ülkemiz kullanıcıları, cihazlarındaki ülke ayarlarını değiştirerek indirebilirler.

Rovio'nun yeni aksiyon oyunu RETRY'e aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilir ve oyun için yayınlanan oynanış videosunu da izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

RETRY Oynanış Videosu


PAYLAŞ