Microsoft Snip: Ekran Görüntüsü Alma Programı  - Haberler - indir.com

Microsoft Snip: Ekran Görüntüsü Alma Programı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-28 10:03:00
Editör : Münevver SEZER
Kategori : Donanım

iOS kullanıcıları için e-posta uygulaması Send'i geliştiren Microsoft Garage ekibi yeni bir ürünle karşımızda. Ekip bu defa dokunmatik ekranlı Windows 10 PC'lerde ekran görüntüsü almayı kolaylaştıran Microsoft Snip adlı bir uygulama yayınladı.

Oldukça kolay bir kullanım imkanı sunan Microsoft Snip, temel olarak masaüstünden ekran görüntüsü almayı daha kolay hale getirmeyi hedefliyor. Program ile alınan ekran görüntüleri üzerine yazılı ya da sesli notlar eklenebiliyor.

Microsoft Snip indir

Microsoft Snip'i bilgisayarınıza bir kez yükledikten sonra programın menüsü ekran üstünde asılı kalıyor. Bu sayede ekranın tamamını veya istediğiniz herhangi bir kısmını hızlı bir şekilde yakalayabiliyorsunuz.

Dokunmatik ekran dostu olan Microsoft Snip'in kalem desteği de var. Böylelikle ekran görüntüsüne kalem aracılığıyla doğrudan metin yazmak ya da çizim yapmak daha kolay oluyor.

Microsoft Snip indir

Eğer sizde basit kullanımlı ancak gelişmiş özelliklere sahip bir ekran görüntüsü alma programı arıyorsanız Microsoft Snip'i mutlaka denemenizi öneririz. Programı aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ