Microsoft Garage Biriminden E-Posta Uygulaması; Send - Haberler - indir.com

Microsoft Garage Biriminden E-Posta Uygulaması; Send

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-07-23 14:00:24
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Uygulama

Bir yandan teknoloji gelişmesini sürdürürken diğer yandan da dev isimler yeni uygulamalar geliştirmeye devam ediyor. İşte tam bu noktada Microsoft da iOS platformu için geliştirdiği yeni e-posta uygulaması 'Send'i duyurdu.

Yazılım devi Garage projesi sınırlarını genişleterek yeni Send uygulamasını kullanıcılar ile buluşturdu. Anlık mesajlaşma olarak nitelendirdiğimiz bu yeni email gönderme uygulamasında kişiler listesindeki konu satırı kaldırılarak çalışma arkadaşlarınızla mesajlaşır gibi e-mail göndermenizi sağlayacak.

Send

WhatsApp benzeri bir işlevle karşımıza çıkarak e-postanızda bulunan kişiler ile kısa ve hızlı iletiler şeklinde iletişim kurma avantajı sağlayan Send, Office 365 ile uyumlu çalışarak e-posta içerisinde tüm konuşmalarınız değil sadece seçtiğiniz sohbeti başlatabiliyorsunuz. Diğer tüm e-postaları görmek için Outlook hesabınıza geçiş yapmanız gerekiyor.

Renkli bir arayüzle karşımıza çıkan uygulamada şunu da hatırlatmakta fayda var; sadece Office 365 İş ve Okul hesabı olanlar bu hizmetten faydalanıyor, Outlook.com veya Hotmail e-posta hesabı olanlar şimdilik bu uygulamayı kullanamıyor.

İletişimi hızlı ve daha akıcı hale getirmek amacıyla başlatılan Send projesi şimdilik sadece iOS kullanıcılarına sunuluyor ancak kısa süre içerisinde Android ve Windows Phone platformlarına sunulması bekleniyor.

Denemek istiyorsanız Send uygulamasının iOS versiyonunu aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ