Gelişmiş Takvim Uygulaması Fantastical 2 Güncellendi - Haberler - indir.com

Gelişmiş Takvim Uygulaması Fantastical 2 Güncellendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bu yılın ilk aylarında iPhone ve iPad için indirmeye sunulan gelişmiş takvim uygulaması Fantastical 2, yapılan performans iyileştirmeleri ve eklenen yeni özelliklerle güncellendi.

Geçen Ocak ayının sonunda iPhone ve Mart ayının sonlarına doğru da iPad için yayınlanan uygulama, iOS 7 işletim sistemine özel tasarımı, hatırlatıcı ve haftalık görüntüleme özellikleriyle dikkat çeken en iyi dijital takvim uygulamalarından birisidir.

Uygulama sayesinde günlük, haftalık veya aylık olarak etkinlik planlamaları yapabilir, önemli randevularınızı kayıt altına alarak hatırlatmalar ekleyebilirsiniz.

Fantastical 2

Seçtiğiniz içeriklere göre bildirim ya da sesli hatırlatma ayarlarını yapabilmenize de imkan tanıyan uygulama, arka planda otomatik yenileme de yapabiliyor. Mobil cihazınızdaki standart takvim uygulaması üzerinden Google Takvim, iCloud ve Exchange servisleriyle de entegrasyon kurabilen Fantastical 2'de ne yazık ki Türkçe dil desteği bulunmuyor.

Bugün gelen Fantastical 2 güncellemesi; tüm bildirimleri sessiz yapabilme, yeni etkinlikleri bildirim simgesi üzerinden gösterme, kullanıcı isteğine göre harita detaylarını gizleme, yaklaşan doğum günleri için hatırlatma özelliği, harici klavye aracılığıyla kısayol kullanma desteğinin yanı sıra performans iyileştirmeleri ve çeşitli hata düzeltmelerini içeriyor.

App Store'da 10.99 TL fiyat etiketine sahip olan Fantastical 2'ye aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla ulaşabilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ