Takvim Uygulaması Fantastical 2 iPad için Yayınlandı - Haberler - indir.com

Takvim Uygulaması Fantastical 2 iPad için Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

iOS cihaz sahipleri için pek çok faydalı aracı yapısında barındıran gelişmiş takvim uygulaması Fantastical 2, iPad cihazlar için tasarlanan sürümüyle Apple App Store'da yerini aldı.

2014 yılının başlarında mobil uygulama geliştiricisi Flexibits tarafından geliştirilerek iPhone ve iPod Touch cihazlar için yayınlandığını duyurduğumuz takvim uygulaması Fantastical 2'nin iPad sürümü kullanışlı bir arayüze ve iOS 7 işletim sistemine özel bir tasarımla kullanıcılara sunuluyor. Uygulama sayesinde kullanıcılar etkinlik listelerini oluşturabilecekleri gibi aynı zamanda yapılacak işlerin listesini de kolay bir şekilde oluşturabiliyorlar.

iPad için Fantastical 2

Belirlenen içeriklere göre bildirim ya da sesli hatırlatma ayarları yapılabilmesine de imkan tanıyan uygulama aynı zamanda arka plan otomatik olarak güncelleme yaparak mobil cihazlardaki standart takvim üzerinden iCloud, Google Takvim ve Exchange gibi servisler ile de entegrasyon kurabiliyor.

Türkçe dil desteğinin olmadığı ancak İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve İspanyolca dil desteklerinin bulunduğu Fantastical 2 iPad için hazırlanmış olan tanıtım videosunu izleyebilir ve uygulamanın iPhone ile iPad sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Fantastical 2 iPad Tanıtım Videosu


PAYLAŞ