Android için Chrome 39 Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Android için Chrome 39 Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mobilde web gezinti deneyimini daha keyifli hale getirmesi amacıyla sürekli yeni özelliklerle kullanıcılara sunulan web tarayıcısı Chrome, Android tarafında güncellendi. Android için Chrome 39 sürümü, Lollipop'a özel önemli yenilikleri içeriyor.

Android Lollipop kullanıcılarının faydalanabilecekleri her siteye uygun renkli durum çubukları ve geliştirilmiş çoklu görev gibi özelliklerin getirildiği Android için Chrome 39'da ayrıca Lollipop'un en iyi işlevlerinden birisi olan 'kart yığını' özelliği de web tarayıcısına taşınmış durumda.

Google Chrome 39

Bir önceki Beta versiyonda karşımıza çıkan ve ekranda metin dışındaki işe yaramayan öğeleri ortadan kaldıran Reader modu, bu sürümde de kullanılabiliyor. Ancak bu modun kullanılabilmesi için chrome://flags üzerinden aktif edilmesi gerekiyor.

Sekmelerin kapatılmasından sonra ekranın alt tarafında görebileceğiniz 'Geri al' düğmesinin de bulunduğu yeni web tarayıcısında tüm bunlara ek olarak; Android 5.0 Lollipop için yeni işlevler ve hata düzeltmeleri ile daha yüksek ağ performansı güncellemeleri yer alıyor.

Chrome 39

Android için Chrome 39'daki en dikkat çekici yenilik ise çevrimdışı oynanabilen dinozor oyunu. Tamamen ücretsiz olarak Android cihazınızda kullanabileceğiniz web tarayıcısı Chrome 39'u aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ