Amazon Limitsiz Bulut Depolama Hizmeti Sunacak! - Haberler - indir.com

Amazon Limitsiz Bulut Depolama Hizmeti Sunacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en büyük e-ticaret devi Amazon, Cloud Drive adlı bulut depolama servisinde yıllık 59.99 dolara 'limitsiz depolama' hizmeti sunacak. Şirket bu hizmeti sınırsız fotoğraf ve her türden dosyanın yine sınırsız yedeklenmesi için verecek.

Bugüne kadar Google Drive ve Microsoft One Drive sınırsız depolama alanı hizmeti veriyordu. Amazon da bu kervana katıldı ve Prime abonelerine sunduğu sınırsız fotoğraf depolama hizmetinin kapsamını genişlettiğini duyurdu.

Amazon Cloud Drive

Amazon'un sınırsız depolama hizmetinden faydalanmak isteyen kullanıcılar, sınırsız fotoğraf yedeklemesi için yıllık 11.99 dolar, her türden dosyayı sınırsız yedeklemek için de yıllık 59.99 dolar ödeyecekler. Her iki hesap türünün ödemesi 3 aylık deneme sürecinden sonra başlayacak.

Şirket fotoğraf depolama için kullanılacak hesap türünde, sınırsız fotoğraf depolama hizmetinin yanında video ve diğer dökümanlar için ekstra 5 GB alan sunuyor. Sınırsız depolama hesap türünde ise müzik, film ve diğer dökümanları herhangi bir alan kotası olmadan arşivlemek mümkün.

Amazon Cloud Drive'ın mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ