Office 365 Kullanıcılarına Sınırsız OneDrive Alanı! - Haberler - indir.com

Office 365 Kullanıcılarına Sınırsız OneDrive Alanı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Bulut depolama servisleri arasındaki yarışın kızıştığı şu günlerde Microsoft, Office 365 kullanıcılarına sınırsız OneDrive alanı hediye ettiğini duyurdu. Office 365 Home, Personal veya University paketlerine abone olan kullanıcılar artık yer sıkıntısı yaşamayacaklar.

Dropbox'un 1TB alanı 10 dolar'a, Apple'ın da iCloud fiyatlarını önemli ölçüde düşürdüğü göz önüne alındığında bulut depolama servisleri arasındaki kullanıcı çekme yarışı bir hayli kızışmış gibi görünüyor. Son olarak Microsoft'ta bu kervana katıldı ve Office 365 kullanıcılarına sınırsız OneDrive alanı hediye etmeye başladı.

Bundan böyle dosyalarını depolama konusunda sıkıntı yaşayan Office 365 kullanıcıları, yer sıkıntısı yaşamadan dosyalarını istedikleri gibi OneDrive'a yükleyebilecekler. Tüm kullanıcılara kademeli olarak açılacak olan sınırsız OneDrive alanına hemen kavuşmak istiyorsanız OneDrive önizleme sitesinden başvuru yapabilirsiniz.

Bu sayede Office 365 kullanıcıları ayda sadece 6.99 dolar ödeyerek hem Office setine hem de sınırsız depolama alanına sahip olabilecekler. Office 365 ve OneDrive uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilirsiniz.





PAYLAŞ