Youtube Müzik yeniliklere imza atıyor - Haberler - indir.com

Youtube Müzik yeniliklere imza atıyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-14 15:00:02
Editör : Ayça Aleyna Dinler
Kategori : Teknoloji

YouTube Müzik, kullanıcıların ana sayfayı özelleştirmesine olanak tanıyan bir etkinlik çubuğu ekledi. Ana Sayfa sekmesinde, YouTube'un çeşitli sanatçılara ve farklı modlara sahip olacağını söylediği yedi adede kadar kişiselleştirilmiş My Mix oynatma listesi olacaktır. Oynatma listeleri güncellenmeye devam edecek. Öte yandan etkinlik çubuğu, kullanıcıların egzersiz ve odaklanma gibi özellikli etkinlikler için müziğe kolay erişim sağlamasına olanak tanır. Güncelleme kullanıcılar için yayılmaya başladı.

YouTube Müzik'teki Ana Sayfa sekmesindeki etkinlik çubuğu, kullanıcılara şu öne çıkan etkinlikler için müziğe kolay erişim sağlar: Antrenman, Odaklanma, Rahatlama ve İşe Gitme. Antrenman simgesine dokunduğunuzda, sizi doğrudan YouTube'a göre antrenmanınız için uygun oynatma listelerine sahip özel bir kişiselleştirilmiş ana sayfaya götürür. Burada dört adede kadar yeni kişiselleştirilmiş Egzersiz Karması olacak.

YouTube to create a new feature in the style of TikTok!YouTube to create a new feature in the style of TikTok!

YouTube Müzik, Ana Sayfada Kolay Erişim için Etkinlik Çubuğu, Birden Çok Kişiselleştirilmiş Oynatma Listesi Ekliyor

YouTube Müzik ürün müdürü Nathan Lasche bir blog gönderisinde, "Her dinleyicinin kendisiyle konuşan müziğin keyfini kolayca çıkarmasını sağlamak için yeni kişiselleştirilmiş oynatma listeleri paketi ve YouTube Müzik ana sayfasında gezinmenin bir yolunu sunuyoruz" dedi.

YouTube Music tarafından sunulan yedi kişiselleştirilmiş oynatma listesi seti, Spotify'ın Günlük Mix'lerine benzer bir özelliktir. Yeni My Mix çalma listelerine göz attığımızda, geçmiş dinleme alışkanlıklarımıza göre her çalma listesinde elli şarkı vardı.

Supermix çalma listem (eski adıyla Your Mix) de mevcuttur. Müziği ruh halleri ve türler arasında birleştirecek. YouTube Music'te ayrıca Yeni Yayın Mix'i, Your Like otomatik oynatma listesi ve Discover Mix oynatma listesi vardır.

Google Play Müzik kapatılırken, YouTube Müzik son birkaç ayda bir dizi güncelleme alıyor. Google, kullanıcıları YouTube Müzik'e geçmeye teşvik ediyor ve kullanıcıların şarkılarını yayınlamasına, Google Asistan aracılığıyla kişiselleştirilmiş çalma listelerini çalmasına ve daha pek çok özelliğe sahip.

 



PAYLAŞ