YouTube Android Tv'lerde 8K destekleyecek - Haberler - indir.com

YouTube Android Tv'lerde 8K destekleyecek

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-30 19:31:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Sosyal Medya

Popüler video içerik platformu YouTube için son  dönemlerde pek çok yeni özellik yayımlayan Google, uygulamanın Android Tv’ler için geliştirilen sürümüne 8K video desteği sundu.

Dünyanın en popüler video içerik platformu olan YouTube’un milyonlarda kullanıcısı bulunmakta. Dünya çapında pek çok farklı platformdan izlenen YouTube’un en popüler sürümlerinden biri de Android Tv’ler için geliştirilen versiyonu. Kullanıcıların televizyonlarından rahatlıkla bağlanabildiği uygulama dün yayımlanan güncellemeyle yeni özellikler kazandı. Bu güncellemeyle birlikte Android TV kullanıcılarının en çok şikayetçi olduğu çözünürlük sorunu da çözülmüş oldu.

YouTube videolar için yeni bir yapay zeka özelliğini test ediyor

Android TV'ler için yayımlanan yeni YouTube güncellemesinin, 8K akış için sınırlı destek sunmaya başladı. Konuyla ilgili Android Police’in yayımladığı bilgilere göre Android TV için YouTube uygulamasının v2.12.08  sürümünün "Android 10 ve sonraki sürümlere sahip cihazlar için sınırlı 8K desteği" eklendi.

Bildiğiniz gibi daha önce 8K seçseniz bile 4K video izlemeyebiliyordunuz. İşte yeni güncellemeyle bu sorunun çözüldüğü söyleniyor.

Android TV için YouTube v2.12.08 değişiklik günlüğü

  • YouTube Music açılış ekranını görüntüleyin
  • Cast Connect desteği
  • Android 10 ve sonraki sürümler için sınırlı 8K desteği
  • Geliştirilmiş çözünürlük seçimi
  • Yanlış tarih ve saat sorunları düzeltildi
  • Diğer çeşitli platform iyileştirmeleri

Güncellememenin şimdilik 8K çözünürlüğünü şimdilik sınırlı sayıda cihazın desteklendiğini belirtmekte fayda var. İlerleyen günlerde daha fazla cihazın bu özelliği desteklemesi bekleniyor.





PAYLAŞ