Sesli kitap dinleyebileceğiz 10 uygulama - Haberler - indir.com

Sesli kitap dinleyebileceğiz 10 uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 1 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-26 09:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Yoğun bir hayata sahip olanların, kendileri için son zamanlarda en çok tercih ettikleri yöntemlerin başında sesli kitap okuma uygulamaları geliyor. Sesli kitap uygulaması nerede olursanız olun dinlemenize yardımcı olur. Her ortam içerisinde rahatlıkla kitap dinlemenizi sağlayan bu uygulamalardan bir kaçını sizler için bir araya getirdik.Eğer kendinize sürekli “kitap okumayı çok seviyorum ama okuyacak vakit bulamıyorum” diyorsanız, son zamanlarda gittikçe popüler olan sesli kitap uygulamalarından faydalanabilirsiniz. Yemek yaparken, yürüyüş esnasında ya da spor yaparken rahatlıkla dinleyebileceğiniz sesli kitaplar, zamandan tasarruf etmenizi sağlarken aynı zamanda sevdiğiniz kitapları da masal gibi dinlemenize yardımcı olur. Sesli kitaplara olan ilgi artış gösterdikçe kitap dinlemeniz konusunda geliştirilen uygulamaların sayısı da artıyor. Akıllı cihazlarınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz ve en çok beğenilen sesli kitap uygulamalarına yazımızdan ulaşabilirsiniz. 

Sesli kitap dinleyebileceğiniz 10 uygulama

  • Storytel
  • Seskit
  • Google Kitaplar
  • Apple Books
  • Audible - Amazon
  • AudioTeka
  • Sesli Kitaplar
  • Serial Box
  • Telefon Kütüphanesi
  • KitUP

Storytel

Storytel Sweden AB tarafından geliştirilen bu sesli kitap okuma uygulaması milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılıyor. Uygulamayı kullanırken sevdiğiniz kitapları kütüphanenize kaydederek internet bağlantınız olmadığı zamanlarda dahi dinleyebilirsiniz. Uygulamanın uyku zamanlayıcı özelliğini de kendinize göre ayarlayarak seslendirmenin belirli bir süre sonra sona ermesini sağlayabilirsiniz. Uygulamada 1.500’den fazla Türkçe, 65.000’den fazla İngilizce sesli kitap bulunuyor. Abonelik ücreti aylık 34,99 TL. 

Android için Storytel indir

iOS için Storytel indir

Google Kitaplar 

Adından da anlayacağınız üzere Google tarafından geliştirilen Google Kitaplar uygulaması binlerce kişi tarafından kullanılıyor. Boyutu cihaza göre değişen bu kaliteli sesli kitap dinleme uygulaması, aylık abonelik gerektirmiyor.Fakat dinlemek istediğiniz kitapları tek tek satın almanız gerekiyor. Satın almak istediğiniz kitabı almadan önce ücretsiz olarak ön izlemesini dinleyebilirsiniz. Uygulama içerisinde ücretlendirme sistemi kitap başına gerçekleştiriliyor. Uygulamanın gece modu özelliği sayesinde uygulama arka planı ve ışık parklığı otomatik olarak ayarlanır.

Android için Google Kitaplar indir

Audible - Amazon

Yapımcığını Audible, Inc'in yaptığı Audible uygulaması bir diğer sesli kitap okuma uygulamalarından biridir. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan Audible uygulaması akıllı cihazınızda 24M kadar bir alan kaplıyor. Uygulamaya giriş yapmak için Amazon hesabınızı kullanabilir ve seçtiğiniz herhangi bir kitabı ücretsiz olarak dinleyebilirsiniz. Kitapların anlatılma hızını kendi tercihlerinize göre belirleyebilir ve belirlediğiniz şekilde anlatılmasını sağlayabilirsiniz. Kitapları, internet bağlantınız olmadan da dinlemek için indirebilirsiniz. 

Android için Audible indir

iOS için Audible indir





PAYLAŞ