Pokemon Home iOS, Android ve Nintendo Switch için yayınlandı! - Haberler - indir.com

Pokemon Home iOS, Android ve Nintendo Switch için yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-23 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Oyun

iOS, Android ve Nintendo Switch için Pokemon Home'u yayınlayarak oyunculara farklı bir deneyim sunmaya odaklanıyor. Oyun platformunda oyuncuların topladıkları pokemonları depoya koydukları ve ticaretini yapabildiği bulut tabanlı sistem Pokemon Home adı veriliyor. Anime karakterleriyle ve birbirinden farklı oyunlarıyla geniş kitlelere ulaşmayı başaran şirket, bu hizmetle beraber pokemon oyuncularının oyunları arasında bağlantı sağlanarak ve oyuncuların tek bir çatı altında toplanmasıyla aksiyon devam edecek. 

iOS, Android ve Nintendo Switch için Pokemon Home yayınlandı

Pokemon Home, yakaladığınız pokemonları depolayabileceğiniz bir hizmetin adıdır. Söz konusu bu servisle beraber oyuncular, belirtilen oyunlar arasında bağlantı kurabilecekler. Ortak bir depolama alanına sahip olan oyuncular, herhangi bir oyunda kazanmış oldukları pokemonları kullanabilecekler. Bu sayede kazandığınız pokemonlar sadece bir oyun için geçerli olmayacak. Diğer oyunlarda da pokemonlarınızı kullanabilirsiniz. Yapılan yeniliklerle beraber mobil cihazlar üzerinden Pokemon ticareti de yapılacak. Poekmon ticaretinin 4 farklı seçeneği bulunuyor. Wonder Box seçeneğiyle beraber oyuncular pokemonlarını kutu içerisine koyarak dünyanın herhangi bir noktasında diğer oyuncularla ticaret yapabilecekler. Bu sayede para kazanmak çok daha kolay olacak. 

GTS seçeneğiyle beraber kendi tercihleriniz doğrultusunda kriterleri belirleyerek Pokemon takası yapabileceksiniz. sistem üzerinde kriterlerinizle beraber uyumlu oyuncularla eşleşerek takas işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz. Bir diğer seçenekte Room Trade seçeneğidir. Bu seçenekle beraber kullanıcılar kendileri için bir oda oluşturuyor ve bu oda içerisinde pokemon ticareti yapabiliyorlar. Oluşturulan her bir odanın kapasitesi 20 kişiyle sinirli olacak. Söz konusu bu ticaret sisteminin son seçeneği Friends Trade'dir. Bu özellikle beraber servis arkadaşlarınızı ekleyebilir ve onlarla pokemon ticareti gerçekleştirebilirsiniz. 

Nintendo Switch ile beraber mobil platform arasında özellik farkları da bulunuyor. Pokemon Sword, Pokemon Shield, Pokemon: Let’s Go, Pikachu ve Pokemon: Let’s Go, Eevee oyunlarındaki pokemonlar servise sadece Nintendo Switch ile aktarılabilir durumda olacaklar. Pokemon Ticareti, Gizemli Hediyeler, savaş ögelerini kontrol edebilir ve haberleri kontrol etme özellikleri sadece mobil platform üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Söz konusu bu servisi ücretsiz olarak iOS ve Android akıllı cep telefonlarınıza indirerek sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Üyelik için platformda iki seçenek bulunuyor. Ücretsiz seçenekte bazı özellikler sınırlandırılır. Premium üyelik satın almak istiyorsanız, aylık 2.99 dolar, 3 aylık 4.99 dolar veya yıllık 15.99 dolar ödemeniz gerekecek.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ