LG'nin katlanabilir televizyon modeli satışa çıkıyor - Haberler - indir.com

LG'nin katlanabilir televizyon modeli satışa çıkıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-30 19:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli teknoloji şirketi LG’nin ilk defa geçtiğimiz yıl gözüken Signature OLED RX adlı 65 inçlik katlanabilir televizyon modeli Ekim ayının sonlarına doğru satışa çıkacak. Bu televizyon türünün tek örneği olacakken, sahip olduğu ilginç yapısı ile dikkatleri üzerine topluyor. Dünyanın en popüler televizyon üreticilerinden birisi olan LG, önümüzdeki ay büyük beklentiler olan bu modelini satışa çıkartacak. LG’nin bir kutu içinden yükleterek çıkan 65 inçlik akıllı televizyon modeli Signature OLED RX, ilk defa geçtiğimiz yıl ABD’de gerçekleştirilen CES fuarı ile karşımıza çıkmıştı.

Arkasında bir görüntü paneli olmadığı için serbest bir şekilde bükülebilen OLED ekran kullanılan bu TV, Seul’de gerçekleşen etkinlik sonrasında ekim ayının sonunda piyasaya sürülecek. Televizyonun fiyatı ise adeta dudak uçuklatıyor diyebiliriz.

Tanıtımı yapılan LG Q42 özellikleriTanıtımı yapılan LG Q42 özellikleri

LG’nin katlanabilir modeli 85 bin dolardan satışa çıkıyor

LG’nin devrim niteliğine sahip olan bu televizyonu Güney Kore’de 100 milyon Won fiyatı ile satışa çıkıyor. Ülkemizde ise vergiler hariç 660 bin TL gibi bir fiyata sahip olacak. Teknoloji şirketinin bu yeni televizyon modeli 3 farklı seçenek ile geliyor. Dilerseniz tüm televizyonu kutusunun içine koymak mümkün olurken, dilerseniz satır görünümü ile de kullanabilirsiniz. Ayrıca tam görünüm ile de kullanılmaktadır.

Cihazın sahip olduğu teknoloji özelliklerine gelecek olursak Signature OLED RX TV’de 2.nesil Alpha 9 işlemcisi yer alıyor. ThinQ Al desteği ile yeni ekran alogiritmalarını, Amazon Alexa ile Google Asistanı da destekleyen bu modelde HDMI 2.1 bağlantı desteği bulunuyor. Gelişmiş ses kanalı eARC, değişken yenileme hızı VRR, otomatik düşük gecikme modu ALLM ve Dolby Atmos özellikleri ile karşımıza çıkıyor. 100 milyondan fazla kendinden aydınlatmalı piksele sahip olan LG OLED TV, pazara oldukça iddialı giriyor.


Tanıtımı yapılan LG K71 özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan LG K71 özellikleri ve fiyatı
Tanıtımı yapılan LG K62 ve K52 teknik özellikleriTanıtımı yapılan LG K62 ve K52 teknik özellikleri

PAYLAŞ