Kral Şakir Kodlama Korsanları kutu oyunu çıktı! - Haberler - indir.com

Kral Şakir Kodlama Korsanları kutu oyunu çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-25 11:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Gelecek artık teknolojide. Çocuğunuz küçük yaşta yeni dünyanın dilinden anlasın ve bilgisayar kodlaması öğrenebilsin diye Kral Şakir’in yaratıcısı yeni bir oyun tasarladı.

“Kim Korkar Bilgisayardan?’  adı verilen serisiyle Türkiye’de bilgisayarlı eğitimin öncü yayın evi Pusula ve ‘Kral Şakir’in yaratıcısı Grafi2000 ‘den çocuklar için ‘Bilgisayarsız Kodlama oyunu; “Kral Şakir Kodlama Korsanları” çocuklara evde eğlenerek KODLAMA öğretmenin kapılarını aralıyor.

Bilgisayarsız eğlenerek kodlama öğrenmek hiç bu kadar kolay olmamıştı!

8 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanan bu yeni oyunu ailecek oynayabilirsiniz. Özelliklere evlere kapanılan bu zor günlerde hem sizin, hem de çocuğunuzun eğlenceli vakit geçirmesini sağlayacak olan “Kral Şakir Kodlama Korsanları” çocuğunuza yeni bir yeteneğin kapılarını da açıyor.

“Kral Şakir Kodlama Korsanları” Pusula Yayıncılık ve Kral Şakir’in yaratıcısı Grafi2000 ile 21. Yüzyıl becerilerinde uzman olan Mervenur Horasan, Nur Faden Duman ve Selin Bozkurtlar Peçe tarafından geliştirildi.

Oyunun en güzel özelliklerinden birisi de hiçbir teknolojik cihaza ihtiyaç duymaması. Yani çocuğunuz erken yaşta dijital ortama fazla maruz kalmasın ama bir yandan da gelecekte yetenek alanlarını genişletebilsin istiyorsanız bu oyun tam size göre. Oyun çocukları eğlendirirken aynı zamanda problem çözme yeteneklerini de geliştiriyor.

Üç farklı zorluk seviyesinde oynanabilen “Kral Şakir Kodlama Korsanları” bir kutu oyunu. Ve oyunun amacı kartlardaki görevleri tamamlayarak piyonunu hazineye ulaştıran ilk oyuncu olmak. Oyun hakkında açıklama yapan Mehmet Arslantunalı ve Varol Yaşaroğlu oyunun çocukların aileleriyle birlikte zaman geçirmesini ve eğlenirken öğrenmesini sağlamak adına ekrandan bağımsız olarak geliştirildiğinin altını çizerek bu oyunun çocukların çok sevdiği bir animasyon karakter ile 21. Yüzyıl becerilerine girişin iyi harmanlanmış ilk örneği olduğunu düşündüklerini dile getirdiler.  Kral Şakir Kodlama korsanları kutu oyunu ilk baskısına sadece D&R mağazalarından ve www.dr.com.tr üzerinden sipariş verilebiliyor.

 

 





PAYLAŞ