Epic Store'da kısa bir süreliğine Assasin's Creed Syndicate ücretsiz - Haberler - indir.com

Epic Store'da kısa bir süreliğine Assasin's Creed Syndicate ücretsiz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-18 18:01:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Oyun

Epic Games Store bu hafta Assassin's Creed Syndicate ve Faeria oyunlarını sevenlerine sürpriz yaparak ücretsiz sunuyor. İki oyunun toplam satın alım değeri 220 TL seviyesinde.

Epic Games Store, ücretsiz oyun kampanyalarında bombayı bu hafta patlattı. Assassin's Creed serisinin en sevilen oyunlarından olan Assassin's Creed Syndicate bu hafta ücretsiz oluyor. Assassin's Creed Syndicate ile birlikte ek olarak Faeria oyunu da ücretsiz bir şekilde oyunculara sunulacak. Adı geçen bu iki oyunun toplam değeri 220 TL değerinde.

Steam'de Capcom oyunlarında indirimlerSteam'de Capcom oyunlarında indirimler

Assassin's Creed Syndicate ilk olarak 2015 yılında kullanıcılar ile buluşturulmuştu. Serinin son senelerdeki en sevilen yapımlarından birisi olmayı başaran Syndicate'in şu an normal fiyatı tam 179 TL. Epic Game Store'un ücretsiz oyun kampanyalarında dağıttığı en pahalı yapım olarak dikkatleri çekiyor.

Assassin's Creed Syndicate ve Faeria oyunları 20-27 Şubat tarihleri arasında ücretsiz indirilebiliyor olacak. Bu iki oyunu kütüphanenize eklemeniz için sadece bir defa indirmeniz yeterli olacak. Ve oyun sonsuza kadar kütüphanenizde yer alacak.

Epic Games Store'un ücretsiz olarak sunduğu oyunlar sadece bunlarla sınırlı değil. 50 TL değerindeki Kingdom Come: Delivarance ve 31 TL değerindeki Aztez oyunları da ücretsiz durumda. Bilhassa Özellikle de Kingdom Come: Deliverance çok beğenilen popüler bir oyun.



PAYLAŞ