EA Sport FIFA Online 4, 2 Eylül'de açılıyor! - Haberler - indir.com

EA Sport FIFA Online 4, 2 Eylül'de açılıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-27 17:00:03
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

EA Sport FIFA Online 4, 28 Ağustos'ta erken erişime, 2 Eylül'de ise tüm kullanıcılara sunulacak.

EA Sport FIFA Online 4, uzun zamandan beri beklenen oyunlardan birisi olurken EA tarafından geliştirilen oyun yarın erken erişim kapsamında oyuncular ile buluşacak. 2 Eylül tarihinde ise tüm dünya genelinde oyuncular oyunu oynayabilecek.

Yeni oyun ile ilgili yapılan açıklamalarda, oyunda yer verilen yenilikler tanıtıldı. Açıklamalara göre geçmiş ve günümüz futbolundaki yıldız isimler dahil olmak üzere oyunda 17 bin futbolcu yer alacak. Türkiye Süper Ligi'nin de dahil edildiği yeni oyun, 30 farklı Ligi ve 600 takımı kapsıyor. Oyun dünyanın pek çok farklı bölgesinde açılmış olan sunucular aracılığıyla servis edilecek. Türkiye'de de sunucu olması sayesinde Türkiye'deki oyuncular maksimum performans ve kullanıcı ile yeni oyunu oynayabilecek.

Murat Kosava ve Nebil Evren’den Özel Seslendirme

EA Sport FIFA Online 4’te dikkat çeken en önemli detaylardan bir tanesi tamamen Türkçeleştirilmiş oyun oldu. Üstelik Türkçe oyun deneyimini Türkiye'nin sevilen spikerleri Murat Kosova ve Nebil Evren ile destekleyen yapımcı şirket, böylece Türkiye’deki oyuncuların tamamen keyif alabileceği bir futbol oyunun da ortaya çıkmasını sağladı.

EA Sport FIFA Online 4 Erken Erişim Nasıl Sağlanır?

EA Sport FIFA Online 4 oyununa erken erişim sağlamak isteyen kullanıcıların resmi site üzerinden 27 Ağustos tarihine kadar kayıt olması gerekiyor. Kayıt olacak kullanıcılar uygun bulunması takdirde erken erişim dahilinde oyunu online olarak oynayabilecek. Erken kayıt yapan oyuncular aynı zamanda daha fazla ödül alma şansına sahip olacak Bu bakımdan yeni oyunu oynamak isteyenler için mevcut erken erişim programı çok daha cazip görünüyor

Tamamen Ücretsiz!

EA Sport FIFA Online 4 ile birlikte dikkat çeken bir diğer detay ise tamamen ücretsiz bir şekilde piyasaya sunulacak olması. Oyunu oynamak isteyenlerin herhangi bir ücret vermesine gerek olmazken kullanıcılar özel paketler satın alabilecek.

Çaylak paketi, yükselen yıldız paketi ve şampiyon paketi olarak üç farklı paket hazırlayan şirket minimum 79.99 TL maksimum ise 299.99 TL'lik fiyatlarla oyun içinde avantaj elde edilmesini sağlayacak. Paketler arasında ise ücretsiz olarak sunulan hazırlık maçı paketi de bulunuyor. Hazırlık maçı paketi ile birlikte bir gün VIP erişim, 1 milyon oyun parası ve 3 tane LIVE Bronz Klasmanı Futbolcusu Seviye 70+ elde edilebiliyor.

EA Sport FIFA Online 4 için hazırlanan özel tanıtım şöyle;





PAYLAŞ