Çocuklara uygun en iyi oyunlar - Haberler - indir.com

Çocuklara uygun en iyi oyunlar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-12 17:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının içine doğan çocuklar elbetteki oyunlar ile iç içe bir şekilde büyüyor. Oyun oynamak son derece eğlenceli olsa da çocuklara uygun bir oyun olup olmadığına dikkat etmeniz gerekiyor. Burada ebeveynlere büyük iş düşüyor. Modern dünyanın çocukları, daha doğar doğmaz teknoloji ile tanışabiliyor. Böyle bir ortamda da çocukların oyun oynama isteği tabii ki kaçınılmaz. Ebeveynlerin üstüne düşen görev ise çocukların oyun oynamasını engellemek değil, çocuklara uygun oyunları seçip onları oynamasına izin vermesi olmalı. Biz de sizler için çocuklara uygun içeriğe sahip en iyi bilgisayar oyunlarını listeledik.

Çocuklara uygun en iyi oyunlar (PC)

World of Goo

New Super Lucky’s Tale

Subnautica

Minecraft

Rocket League

Crash Bandicoot: N’Sane Trilogy

Fall Guys: Ultimate Knockout

Raft

Human: Fall Flat

Sonic Generations Collection

Poly Bridge 2

World of Goo

Wii, Android, Linux, iOS, Microsoft Windows, Mac OS platformlarında yayınlanan World of Goo 2008 yılında oyuncuların beğenisine sunuldu. Hem mobil hem de PC platformlarında oynanan bu heyecan verici oyun bulmaca deneyimi yaşamanızı sağlar. Oyunda yapışkan topları birleştirerek köprüler kurmaya ve böylelikle bir yerden bir yere geçmeye çalışıyorsunuz. Oyunun çizgifilmi andıran tasarımı ve eğlenceli müzikleri, oyunu çocuklara uygun bir biçilmiş kaftan haline getiriyor.

Andorid için World of Goo indir

iOS için World of Goo indir

New Super Lucky’s Tale

Xbox One, Microsoft Windows platformlarında yayınlanan bu heyecan verici oyun 2020 yılında oyuncuların beğenisine sunuldu. Super Mario veya Sonic gibi platform oyunlarının esintilerini sunan çizgi film mantığındaki New Super Lucky’s Tale oyununda Lucky adlı bir tilkinin yeni arkadaşı ile tanışıp farklı toprakları keşfetmeye yönelik hareket edeceksiniz. 

New Super Lucky's Tale indir

Subnautica

PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Mac OS platformlarında sunulan Subnautica 2014 yılında sunuldu. Bu oyun temel olarak hayatta kalma stratejisi uygulayacağınız bir oyundur.  Yabancı bir okyanus gezegeninde geçen su altı serüveninde kaynaklar toplayarak ve üretim yaparak yaşama tutunmaya çalışıyorsunuz. Güzel grafiklerle bezenmiş su altı dünyası ve tabii ki su altı tehlikeleri sizleri bekliyor olacak. 7 yaş üstü çocuklara uygun, oldukça güzel bir deneyim olacaktır.

Subnautica indir

Minecraft

PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Mac OSX, iOS, Android, Linux platformlarında oynanan Minecraft 2011 yılında sunulan ve halen de popüler olan bir oyundur. 2011 yılından beri hem büyüklerin hem küçüklerin zevkle oynadığı ve neredeyse herkes tarafından bilinen, neredeyse mümkün olan her platformda bulunan Minecraft’ı pek anlatmamıza gerek yok. Küplerden oluşan bir sınırsız bir dünyada yaratıcılığınızı doruk noktalara ulaştırabileceğiniz Minecraft, bazı ülkelerde okullarda bile oynatılıyor.

Minecraft indir

Rocket League

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, macOS, Microsoft Windows, Linux, Mac OS platformlarında sunulan bu heyecan verici oyun 2015 yılında sunuldu. Çıktığı zaman çağının ötesinde kabul edilen bir futbol oyunu olan Rocket League, oyuncuların çok sayıda sahada goller veya kurtarışlar yapmalarını sağlıyor ve bunu ilginç bir konsept olan arabalar ile yapıyor. Oyunu dilerseniz tek oyunculu dilerseniz diğer oyuncularla çevrimiçi maç yaparak oynayabiliyorsunuz.

Rocket League indir





PAYLAŞ