Brew Games 4 milyon dolarlık yatırım aldı - Haberler - indir.com

Brew Games 4 milyon dolarlık yatırım aldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-26 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Özel sermaye şirketi olan Actera, Türkiye merkezli oyun şirketi Brew Games’e tam 4 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirdi. Oyun geliştiricilerini mutlu eden bu hamle ile beraber şirketin büyümesi, yeni oyunların geliştirilmesi ve sektörün büyümesine yönelik harcanacak. 2006 yılından beri ülkemizde hizmetlerini sürdüren ve yaptığı çalışmalar ile en büyük özel sermaye unvanına sahip olan Actera, Türkiye merkezli bir oyun şirketi Brew Games’e 4 milyon dolarlık bir yatırım yaptı. Özellikle Brew Games cephesinde oldukça memnun olunan bu durumla beraber şirketin için önemli bir yatırım oldu diyebiliriz.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Actera yetkilileri, Brew Games’in oyun geliştirme noktasında potansiyeli olduğunu belirttiler. Yatırımların sadece bunlar ile kalmayacağını belirten Actera, Türkiye’nin özellikle mobil oyun sektöründe daha iyi noktalara gelmesi için çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Resmi olarak tanıtılan LG W1 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan LG W1 özellikleri ve fiyatı

Brew Games’e 4 milyon dolarlık yatırım geldi

Aldıkları yatırım hakkında açıklamalar yapan şirket CEO’su Ufuk Benli, böyle bir yatırım aldıkları için gururlu ve sevinçli olduklarını ifade ediyor. Diğer yandan oyun geliştirmeye çalışırken, bir yansdan ise sektörün büyümesi için ellerinden geleni  yaptıklarını belirtti. Ayrıca Türkiye’de son beş yılda mobil oyun sektöründe önemli adımların atıldığını ve devam etmesi gerektiğini belirtiyor. 4 milyon dolarlık yatırımın mümkün olan en iyi şekilde değerlendirilmesi için çalışmalar devam edecek. Bu alanda stratejisini oluşturan Brew Games yöneticileri bu yatırımla ekibini büyütmeyi, yepyei oyunlar üzerinde çalışmayı ve yazılım otomasyon sürüçlerini de iyileştirmeyi hedefliyor.


Resmi olarak tanıtılan Huawei Mate X2 özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Mate X2 özellikleri ve fiyatı
Resmi olarak tanıtılan Realme Narzo 30 Pro özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Realme Narzo 30 Pro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ