Beşiktaş'ı telefonunuzdan takip edin - Haberler - indir.com

Beşiktaş'ı telefonunuzdan takip edin

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-28 05:00:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

 Android için indir       iOS için indir 

Akıllı cep telefonlarınıza indireceğiniz Orta Çizgi uygulaması ile beraber Beşiktaş takımına dair en güncel haberleri yakından takip edebilirsiniz. Orta Çizgi uygulamasını indirmek için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Kullanıcıların beğenisine sunulan Orta Çizgi uygulaması sayesinde akıllı cihazınız artık çok daha fonksiyonel bir hal alır. Beşiktaş jimnastik kulübüne dair merak ettiğiniz ne varsa tek bir uygulama üzerinde kolaylıkla takip edebilirsiniz. Uygulamanın bildirim sistemi sayesinde güncel olayları kaçırmazsınız. 

Beşiktaş mobil uygulaması her zaman cebinizde!

Beşiktaş sevdalıları için yeni adres olan ve kullanıcılara zengin bilgiler veren bu kaliteli uygulama akıllı cihazınızda da küçük bir alan kaplar. Bu sayede kullanım sırasında herhangi bir sorun yaşamadan sunulan içeriklerden anında faydalanabilirsiniz. Özel bilgileri anında edinmek isteyenler için eşsiz bir deneyim yaşatmak için tasarlanan Orta Çizgi mobil uygulaması sayesinde, her branştaki oyuncular hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Uygulama üzerinden sadece bilgi edinmek değil aynı zamanda tüm yeni formaları inceleyebilir, basketbol ve hentbol karşılaşmalarının istatistik bilgileri, kadro ve canlı anlatımına ve Kulübümüzün resmi fotoğraf ve videolarına ulaşabilecek. Buna ek olarak uygulama üyelerine özel avantajlar sunulur. Gelişmiş düzeyde özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan Orta Çizgi uygulaması ile akıllı cihazınızı çok daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Maç merkezi: Beşiktaş JK uygulaması ise beraber gelişmiş düzeyde maç merkezi deneyimi yaşayabilirsiniz. Futbol, basketbol ve hentbol karşılaşmalarının canlı skor, kadro, istatistik bilgilerine ve canlı anlatımından anında faydalanabilirsiniz.

Puan durumu ve Fikstür: Tüm branşlarda, takımınızın mücadele ettiği lige özel puan durumu uygulama ile beraber sunulur. 

Haberler: Kulüple ilgili olan resmi ve en güncel haberlerden hızla haberdar olabilirsiniz. En sevdiğiniz branşı yakından takip ederek haber akışından faydalanabilirsiniz. 

Kampanyalar: Söz konusu bu uygulamaya üye olan kullanıcılar için çeşitli özel avantajlar sunulur. Bunlardan faydalanmak için üyeliğinizi tamamlayın ve size özel olan ayrıcalıkları kaçırmayın. 

Sosyal medya: Takımınızın resmi sosyal medya adreslerine tek bir adres üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Galeri:  Galeri kısmı kulübe ait olan fotoğraf ve videolarına, uygulamaya özel olarak hazırlanmış prodüksiyonlara ve Beşiktaş JK Müzesi içeriklerine galeri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kulüp:  Kadrolar, yönetim, tarihçe, tesisler ve spor okullarına dair tüm içeriğe erişim sağlanır. 

Profilim: Profil bilgilerinizi güncelleyebilir, iletişim ve maç bildirim tercihlerinizi dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.





PAYLAŞ