Android P ne zaman çıkacak? - Haberler - indir.com

Android P ne zaman çıkacak?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-06 12:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Google’ın, beklenen yeni Android sürümü Android P’nin çıkış tarihi net olarak belli oldu.

Google bu yıl kullanıcılarıyla yeni Android P’yi sunmaya hazırlanıyor ve kullanıcıların daha iyi bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Google’ın 9. büyük yazılımı olan Android P, Android kullanıcıları tarafından merakla bekleniyor. Android 8.0 olarak da bilinen yeni sürümün, Android cihazlar için köklü değişiklikler getireceği söyleniyor. Bilinen bir diğer bilgide bu sürümle birlikte hareket tabanlı özelliklerin geleceği yönünde. Tasarımsal anlamda da birtakım değişiklikler görülecek. Henüz beta sürecinde olan Android P’nin, bugüne kadar çıkışına dair bir bilgi verilmemişti. Fakat sonunda merak edenlerle sürümün çıkış tarihi paylaşıldı.

Android P çıkış tarihi belli oldu

Kullanıcıların akıllı telefonlarında en çok önem verdiği noktalardan birisi pil kullanımı. Google Android P’yi tasarlarken bunu göz önünde bulundurarak tasarladı ve sürüm, ekran süresini kısaltan bir pil modu sunacak. Sızdırılan bir başka bilgiye göre yeni yazılımın ismi Pistachio olacak. Google, Android P ile bildirimlerin yönetimini de değiştirmeyi planlıyor olabilir.

Android P beta Temmuz başında kullanıma sunulmuştu. Bu dönemde yakın bir zaman sonra sürümün tamamının kullanıma sunulacağı söylenmişti. Birçok vaat ile Android kullanıcılarına sunulacak olan Android P’nin çıkış tarihine bakarsak, takvimler 20 Ağustos tarihini işaret ediyor. Evan Blass tarafınan paylaşılan takvimde, 20 Ağustos tarihinin üzerinde P harfi bulunuyor. Buradan yola çıkarak, Android P’nin çıkış tarihi de açığa kavuşturulmuş oldu.





PAYLAŞ