Zlatan Ibrahimoviç  2018 FIFA Dünya Kupası reklam yüzü oldu - Haberler - indir.com

Zlatan Ibrahimoviç 2018 FIFA Dünya Kupası reklam yüzü oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-18 14:29:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

2018 FIFA Dünya Kupası bilindiği üzere bu yıl Rusya'da gerçekleşecek. Futbol severler tarafından heyecanla beklenen 2018 FIFA Dünya Kupası reklamlarına başlandı ve kupa yolculuğunun reklam yüzü kısa bir süre önce açıklandı. 2018 FIFA Dünya Kupası'nın, bu yıl ki yüzü, dünyaca bilinen en iyi futbolculardan biri olan Zlatan Ibrahimovic oldu. FIFA'nın Resmi Ödeme Hizmetleri İş Ortağı Visa ve Zlatan Ibrahimovic arasında işbirliği için gerekli imzalar atıldı.

Zlatan Ibrahimovic, dünya çapındaki futbolcular arasında, ödüle en çok layık görülen yıldızlardan birisi. Yıldız futbolcu, bugüne kadar İngiltere, Fransa, İtalya, Hollanda, İspanya, İsveç ve ABD'de toplamda 9 takımda forma giydi ve kariyer hayatında 33 kupa kaldırdı. Döneminin en iyi golcülerinden biri olan Ibrahimovic ve VISA arasındaki işbirliği, Mayıs ayı itibariyle başlayacak.

Visa'nın FIFA Dünya Kupası ile reklam için işbirliği yapan Zlatan Ibrahimoviç, aralarındakii işbirliği hakkındaki düşüncelerini, 'Ödeme sistemlerinin global lideri Visa ile birlikte çalışacak olmaktan büyük gurur duyuyorum. Futbolda daima en iyi olmaya çalışıyorum. Visa ile iş ortaklığım da olmaya çabaladığım şeyi temsil ediyor: yani en iyisi.' diyerek ifade etti. Visa Inc. Pazarlama ve İletişim Başkanı Lynne Biggar ise Zlatan Ibrahimovic'in futbol sahalarındaki etkileyici performansının yanı sıra, global ölçekte gördüğü ilgi ve renkli kişiliğini de her zaman takip ediyorduk. Visa olarak Zlatan Ibrahimovic ile FIFA Dünya Kupası kampanyamızı ve inovasyonlarımızı hayata geçirmek üzere işbirliği yapmaktan ve kendisinin dünya çapındaki büyük hayran grubuyla bağ kurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Visa bir kez daha 'Olmak İstediğiniz Her Yerde' olduğunu gösterdi.' ifadelerini kullandı.





PAYLAŞ