YouTube'un yeni video paylaşım özelliği! - Haberler - indir.com

YouTube'un yeni video paylaşım özelliği!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-23 17:35:00
Editör : Hatice Betül Ekici
Kategori : Donanım

En popüler video paylaşım sitesi olan YouTube, kullanıcıların karşısına yeni özellikler ile çıkmaya devam ediyor. YouTube, bugün yeni video paylaşım özelliğini Kanada'da test etmeye başladı. YouTube, kullanıcıların  arkadaşları veya aileleriyle sohbet etmelerine olanak sağlayacak bu yeni özelliğini resmi olarak test etmeye başladı.

YouTube, yeni özelliğini test etmeye başladı!

Yeni video paylaşım özelliğiyle, hazırladığınız veya izlediğiniz bir videoyu  ailenize veya arkadaşlarınıza rahatlıkla iletebileceksiniz. Yeni özellikle birlikte, YouTube kullanıcıları aileleri veya arkadaşlarıyla uygulama içinde özel bir grup kurabilecekler. Daha sonra izlediğiniz veya beğendiğiniz videoyu paylaşmak istediğiniz zaman paylaş seçeneği ile bu gruptaki kişilere veya arkadaşlarınıza hızlı bir şekilde paylaşabileceksiniz.

Google, yeni paylaşım özelliğinin testi için Kanada'yı seçmesinin nedeni ise, diğer ülkelerdeki kullanıcılardan yüzde 15 daha fazla içerik paylaşmalarından dolayı tercih edildiğini belirtti.

Yeni özelliğin test edildikten kısa bir süre sonra bütün dünyadaki Android ve iOS kullanıcıları için yayınlanması heyecanla bekleniyor.

Youtube'de video özellikleri ise

YouTube video formatı olarak Flash Video Formatı kullanmaktadır. Web sitesinde istenen video klipler Flash Video olarak izlenebilmekte veya bilgisayara *.flv formatında dosya olarak indirilebilmektedir. Eklenen video klipler YouTube tarafından otomatik olarak 320x240 pixele küçültülerek Flash Video Format'a (.flv) dönüştürülmektedir.

Bu platformda yer alan kullanıcının geliştirdiği içerikler, kişisel amatör klipler, video klipler film, TV programları parçacıkları ve müzik videoları'ndan oluşmaktadır. Kullanıcılar tarafından YouTube'a günlük yaklaşık 65.000 adet yeni video klip eklenmekte ve 100 milyona yakın video klip izlenmektedir.

 





PAYLAŞ