YouTube'a Son Dakika Haberleri İçin Özel Bölüm Oluşturuldu - Haberler - indir.com

YouTube'a Son Dakika Haberleri İçin Özel Bölüm Oluşturuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-21 09:00:41
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google'ın popüler video platformu olan YouTube için yenilikler sürmeye devam ediyor. Son olarak şimdi ise YouTube en flaş ve son dakika içerikleri takip etmek adına yeni bir özelliğini kullanıma sunuyor. Google ise yaptığı son değişiklik ile beraber YouTube son dakika haberleri için özel bir bölüm oluşturuyor. Bu özel bölüm web sitenin ana sayfa kısmına ve mobil uygulamalarda gösterilmeye başlandı. Bu yeni bölüm arayüz bölümünde tıpkı bir kanal gibi gösteriliyor ve mobil uygulamada ise önerilen videoların arasında kaydırılabilir bir menü olarak kullanıcılara sunuluyor.

YouTube'da yer alacak olan son dakika haberleri bölümü ülkeden ülkeye içerik olarak değişkenlik gösterecek ve ancak global çapta hafta içinde Barcelona'da gerçekleşen terör saldırısı gibi büyük olaylar herkese gösterilecek. Bu noktada küresel çapta yaşanan bir dünya olayı tüm ülkelerin YouTube son dakika kısmında gösterilecek olurken bazı içerikler ise sadece ülkelere özel olacak.  Google'ın ise bu bölüme özgü ekleyeceği içeriklerde seçim noktasında nasıl bir yol izleyeceği henüz bilinmiyor.

Ayrıca bu bölüm ana ekran bölümünde sürekli mi gözükecek oda henüz belirsizliğini koruyan noktalardan birisi diyebiliriz. Ancak söylemekte fayda varki YouTube'ın kullanıcılar tarafından son dakika gelişmelerinden haberdar olmaları için böyle bir bölüm eklemesi oldukça önemli ve gerekli bir adım diyebiliriz. Bakalım YouTube'a eklenen bu yeni alan hem masaüstü web sürümleri hemde mobil sürümler için ne zaman kullanıcılara sunulacak göreceğiz.





PAYLAŞ