YouTube Music Resmi Olarak Yayınlandı - Haberler - indir.com

YouTube Music Resmi Olarak Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 13:04:58
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Uzun dönemdir beklenen Google'ın yeni servisi YouTube Music nihayet resmi olarak yayınlandı. Şuan için henüz küçük bir kullanıcı kitlesi tarafından kullanılabilir olan YouTube Music için detaylar belli olmuş oldu. Pazarda Spotify ve Apple Music gibi oldukça köklü rakipler yer alırken YouTube cephesinden de bir hamle yapılması bekleniyordu. Artık Güney Kore, Yeni Zelanda, Avustralya ve Amerika'da erken erişim ile beraber kullanımda olan uygulamanın yakın bir zamanda tüm ülkeler için kullanılabilir olması bekleniyor.

Uygulama tahmin edileceği üzere oldukça kullanışlı özelliklere sahip olacak. Bu noktada Youtube arama geçmişiniz ve müzik listeleriniz YoUTube Music'te öneriler oluşturulmakta kullanılacak. Bu öneriler kullanıcıların zevklerine göre gerçekleştirilecek ve uygulamanın kullanımı ve görünümüne dair bir video dahi yayınlanmış durumda.

Uygulamanın yakın bir zamanda çıkış yapması bekleniyor. Ayrıca Google'ın Google Play Music servisini kapatarak o servisi kullananları YouTube Music'e yönlendirmesi bekleniyor. Bakalım YouTube Music, popüler olan çevrimi içi müzik şirketleri Spotify ve Apple Music arasında ne gibi bir başarı sergileyecek göreceğiz.





PAYLAŞ