Youtube, Canlı Yayınlar için 60fps Desteği Sunmaya Başladı! - Haberler - indir.com

Youtube, Canlı Yayınlar için 60fps Desteği Sunmaya Başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-05-22 13:41:28
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Teknoloji

Popüler video paylaşım sitelerinden biri olan Youtube, canlı yayınlarında 60 FPS desteği sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz Ekim ayında standart videolarına 60 FPS desteği getirerek birden fazla kare içeren videoların daha akıcı izlenmesine imkan sunan Youtube, kullanıcılardan yoğun ilgi almıştı.

Özellikle Call of Duty ve Titanfall gibi oyunlarının daha tempolu izlenmesini sağlayan 60 FPS özelliğinin gelen haberlere göre canlı yayın platformuna taşınacağı belirtildi. Canlı yayın platformunda 60 FPS desteği sunmaya hazırlanan Youtube'un HTML5 uyumlu tarayıcılardan ulaşılabilen çalışması şimdilik önizleme aşamasında.

720p ve 1080p'ye yükselen görüntü kalitesiyle birlikte FPS değeri de 60'a yükselmiş olacak. Oyun tutkunlarına gerçek zamanlı oyun deneyimi yaşatmaya hazırlanan Youtube aynı zamanda canlı yayınlar için geri sarma ve ileri sarma gibi özellikleri de ekleyecek.

Ancak yeterli donanım ve yazılımın sağlanamaması halinde canlı yayın videolarında FPS değerlerinin otomatik olarak 30'a düşeceği belirtildi.





PAYLAŞ