Yolamola Uygulamasıyla Tatil Yolda Başlıyor - Haberler - indir.com

Yolamola Uygulamasıyla Tatil Yolda Başlıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Tatil yolculuğunuzu en az tatil kadar eğlenceli hale getiren Yolamola uygulaması, yol boyunca sunduğu önerilerden tüketeceğiniz yakıt miktarının yaklaşık hesaplamasına kadar yardımcı pek çok özelliği bir arada sunan bir seyahat uygulamasıdır.

Görsel tasarımının yanı sıra kullanıcı odaklı grafik uygulamalarıyla kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan Yolamola, tatile çıkmadan önce yapmanız gereken listelemenize ve organize etmenize imkan tanıyor. Tatil yolunda farklı öneriler sunarak, yolculuğunuzu daha keyifli hale getiren uygulama ayrıca tüketeceğiniz yakıt miktarını da hesaplamanıza imkan tanıyor.

Yolamola

Farklı rota seçeneklerine sahip olan Yolamola, tatil için gideceğiniz yeri seçtikten sonra size Lezzet Rotası, Eğlence Rotası, Kültür ve Tarih Rotası veya Direkt Rota gibi seçeneklerden birisini seçme şansı tanıyor. Bu sayede de daha tatile başlamadan, tatili yaşamaya yolda başlamanızı sağlıyor.

Ayrıca yol üstünde görmek istediğiniz noktalara yaklaşınca sizi uyarabilen Yolamola uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ya da iPad cihazınıza indirebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ