Yeni Xbox'ın duyuru tarihi belli oldu! - Haberler - indir.com

Yeni Xbox'ın duyuru tarihi belli oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-22 14:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Microsoft'un, uzun süredir Xbox'ın yeni bir modeli üzerinde çalıştığı biliniyordu. Modelin duyurulduğu andan beri, oyun tutkunları da adı Project Scorpio olarak bilinen yeni modeli merak ediyorlardı. Geçtiğimiz yıl da Project Scorpio adı geçmişti fakat hakkında pek bir şey paylaşılmadı. Bu suskunluk bozuldu ve yeni Xbox modeli için, geçtiğimiz günlerde bazı gelişmeler paylaşıldı. Bu konsolun, yapılan açıklamalar doğrultusunda piyasadaki en güçlü konsol olması bekleniyor. Verilen bilgiler doğrultusunda oyun tutkunlarının da merakı biraz daha azaldı. Yeni konsolun henüz net olmasada çıkış tarihi hakkında fikir yürütülebiliyor.

 

Microsoft yeni oyun konsolu ile Xbox markasını ön plana çıkarmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Xbox One modelinin başarılı satış rakamlarıyla gündeme gelmesinin ardından, şimdi de Xbox'ın yeni modeli Project Scorpio hakkında bilgi verildi. Konsolun çıkış tarihi herkes tarafından merak ediliyor. Bu anlamda net olmasa da bazı bilgiler paylaşıldı. Microsoft, yen, Xbox'ın piyasadaki en güçlü konsol olacağının altınız çizerek merakları biraz daha arttırdı. Yeni Xbox'ın, E3 2017 fuarında duyurulması bekleniyor. Konsol hakkında verilen bilgiler arasında, 4K oyun deneyimi ve TFLOPS değeri olarak en güçlü cihaz olacağı yer alıyor. Konsolun daha önceki duyurularında bir görseli paylaşılmıştı. Bu görselin, yeniden Microsoft tarafından resmi olarak tarihi paylaşılan E3 2017'de kullanıldığı görüldü.

Paylaşılan tarihe göre, E3 2017, 11 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 23:00'te gerçekleştirilecek. Konferans için paylaşılan görselde, Project Scorpio görseli görüldü. Konferansın Galen Center'da gerçekleştirileceği de paylaşıldı. Bu etkinlikte Microsoft'un yeni oyun duyuruları da yapması bekleniyor.





PAYLAŞ