Yeni Tasarımlı Skype İndirmeye Sunuldu! - Haberler - indir.com

Yeni Tasarımlı Skype İndirmeye Sunuldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Microsoft'un sesli ve görüntülü sohbet servisi Skype, yeniden tasarlanan arayüzü ve yeni özellikleriyle birlikte Windows ve Mac için indirmeye sunuldu. Yeni Skype'ta sohbet kısmında paylaşım ve fotoğrafları görüntüleme özelliği bulunuyor.

Ekim ayının ilk günlerinde önizleme sürümü olarak kullanıma sunulan Skype, bugün itibarıyla final sürümüyle indirmeye sunuldu. Baştan aşağı yenilenen Skype masaüstü sürümü, yeni arayüzü ile mobil uygulama arayüzüne daha da yaklaşmış durumda.

Yeni Skype

Tasarımının yanı sıra bazı ek özelliklerinde getirildiği Skype'ta konuşma alanında dosya aktarımı yapabileceğimiz gibi dosyaları sürükleyerek Skype'a bırakmaya gerek kalmadan yeni gelen butonları kullanarak dosya gönderimi yapabileceğiz. Sohbet pencereleri üzerinden gönderilen resimleri de artık ön izleme şansına sahibiz.

Videolu görüşmeleri yazışmalar ile yan yana sürdürebilme imkanı da sunmaya başlayan Skype, ayrıca yeni sürümler birlikte grup görüşmelerinin de ücretsiz yapılmasını sağlıyor.

Microsoft'un modern tasarım diliyle yeniden tasarladığı mesajlaşma servisi Skype'ın yeni sürümünü aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Windows ve Mac bilgisayarınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ