Yeni Gmail arayüzüne nasıl geçilir? - Haberler - indir.com

Yeni Gmail arayüzüne nasıl geçilir?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 13:14:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Dünyanın en çok kullanıcısına sahip olan e-posta servisi Gmail, uzun bir süre sonra yenilenerek kullanıcılarına yeni tasarımı ile modern bir hava yaşatıyor. Yeni tasarıma kavuşan Gmail ile diğer servislere ulaşmak artık çok kolay olmakla beraber daha işlevsel hale geldi. Bugün ise haberimizde bu arayüze nasıl geçeceksiniz onu anlatacağım. Yeni Gmail arayüzünü kullanmak isteyen Gmail kullanıcıları, G-Suite kullanıcıları Gmail ile girdikleri şirket maillerinin arayüzünü, yeni arayüzüne geçemiyorlar. Yalnızca kişisel @gmail.com uzantılı hesapların görünümü yeni sisteme geçebiliyor.

Yeni arayüze geçmeniz için yapmanız gerekenler

Google yeni geliştirmiş olduğu arayüzünü hala test ettiği için otomatik geçiş yapmıyor. Ancak Google aldığı bir kararla bu arayüzüne geçmek isteyen kullanıcılarına ayrıcalık sağlayarak kullanabilme şansı sunuyor. ilk yapmanız geren şey Gmail web arayüzünü açtıktan sonra sağ üst köşede yer alan Ayarlar butonundan 'Teni Gmail ürününü dene' seçeneğini tıklıyorsunuz.

Biraz zaman geçtikten sonra ekrana 'Hoşgeldiniz ' yazısı çıkacaktır. Karşınıza çıkan bu ekranda Gmail'in yeni arayüzünü kullanmaya başlamadan önce varsayılan, geniş ve kompat olmak üzere üç farklı yazı boyutundan birisini seçmeniz gerekmekte.

Size göre en uygun olan seçeneği seçtikten sonra yeni arayüzü kullanmaya başlayabilirsiniz. Şayet eski arayüze dönmek istiyorsanız buda mümkün. Gene aynı şeklide ayarlar bölümüne gelerek 'Eski Gmail ürününe dön' sekmesini seçerek eski görünüme dönmeniz mümkün.





PAYLAŞ