Yeni Gelecek Windows 10 Güncelleştirmeleri Daha Hızlı Yüklenecek - Haberler - indir.com

Yeni Gelecek Windows 10 Güncelleştirmeleri Daha Hızlı Yüklenecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-22 10:21:00
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Microsoft, Windows 10 güncelleştirme yükleme sürecini tam 30 dakika kadar azaltmayı hedefliyor. Şirket bu yeniliği, Gelecek olan Windows 10 güncellemesi, Redstone 4 adlı Windows Insider Preview ön izleme sürümünde test ediyor. Aslında bu yenilik gayet iyi olmuş çünkü insanlar Windows Güncellemesi geldiği zaman hem iş hemde zaman kaybı yaşayabiliyor. Windows 10'a Gelen bir güncelleme ortalama 45 -50 Dakika vaktimizden alıyordu ancak bu sorun ortadan kalktı gibi gözüküyor.

Microsoft, Nisan 2017'de dağıtılan Creators Update güncelleştirmesinin toplam yükleme süresinin 82 dakika olduğunu belirledi. Ekim 2017'de dağıtılan Fall Creators Update güncelleştirmesinde ise 51 dakikaya indiğine dikkat çekiliyor. En son ise İnsider güncellemesinde bu sürenin 30 Dakikaya indiğini belirtmek istiyoruz.

Microsoft, daha hızlı yükleme sürelerine ulaşmak amacıyla, siz internette dolaşırken güncellemeyi indiricek ve siz işinizi bitirene kadar belkide güncelleme kurulmuş olacak bu güncellemeye çevrimiçi güncelleme deniyor peki ya bundan önceki güncelleme neydi  sorusunda gelecek olursak bundan önceki güncelleme Çevrimdışı güncellemeydi.Microsoft işletim sistemi yüklemelerini çevrimiçi ve çevrimdışı olmak üzere iki kısma ayırıyor. İşletim sisteminin yüklendiği, genelde mavi renkli ekranda yüzde değeri ile belli oluyor ancak bu her zaman geçerli değil.Çevrimiçi güncellemede ise yüklemenin önemli bir bölümü, siz bilgisayarı kullanırken, sistem yeniden başlatılmadan önce gerçekleşiyor.

 





PAYLAŞ