Yeni Canon 6D Mark II Hakkındaki Tüm Detaylar Belli Oldu - Haberler - indir.com

Yeni Canon 6D Mark II Hakkındaki Tüm Detaylar Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-24 08:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Fotoğraf severler tarafından bir süredir gelmesi beklenen Canon'un tam kare Full Frame olarak nitelendirilen yeni DSLR modeli Canon 6D Mark II hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıktı. Resmi olarak 29 Haziran tarihi ile tanıtılması beklenen Canon'un yeni fotoğraf makinası modeli hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Tam kare sensöre sahip makinalar arasında ilk kez bir dokunmatik ekrana sahip olması beklenen cihazda LCD bir ekranın tercih edileceği ve 3 inç'lik bir büyüklüğe sahip olacağı ifade ediliyor. Makinanın üst bölümünde EOS 6D Mark modelinden farklı olarak deklanşör tuşunun yanında bir yeni kontrol tuşu yer alacak.

145x112x71 mm boyutlarına sahip olan Canon 6D Mark modelinden sonra yeni Canon 6D Mark II'nin ise daha büyük olarak 144x110.5x74.88mm değerlerine sahip olması bekleniyor. Daha büyük bir yapı ile gelmesine karşılık 765 gram bir ağırlık ile selefi modeline göre daha hafif olması bekleniyor. Yeni EOS 6D Mark II cihazında yeni 26.2 megapiksel değerine sahip CMOS bir sensör yer alacak ve hızlı otofokus ve çift piksel teknolojisi gibi üst seviye performanslar sergileyebilecek. 45 nokta çapraz tip AF noktasın bulunacak olan modelde 6.5 FPS'de sürekli çekim özelliğide yer alacak.

Canon 6D'de gözüken başarılı ISO performansı sonrasında yeni Mark II'de ISO hassasiyetinin 102.400 seviyelerine kadar çıkabileceği söyleniyor. Fotoğraflar ve videolarda oluşabilecek titremeleri engellemek adına modelde 5 eksenli görüntü sabitle teknolojisinin yer alacağıda ifade edilenler arasında bulunuyor. Full HD video kayıt yeteneği haricinde cihazda dahili GPS, Wifi ve Bluetooth gibi teknolojiler de yer alacak. Cihaz hakkındaki en detaylı ve resmi bilgileri 29 Haziran'da gerçekleşecek tanıtım ile bilgi sahibi olacağız.





PAYLAŞ