Yapay Zekalı Ajanda Uygulaması Mynd (Video) - Haberler - indir.com

Yapay Zekalı Ajanda Uygulaması Mynd (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Mynd, özellikle iş dünyasında zaman kavramına önem veren mobil kullanıcılar için geliştirilmiş yapay zekaya sahip ücretsiz bir dijital ajanda ve zaman yönetim uygulamasıdır.

Next Web tarafından 'en iyi 10 iOS takvim uygulaması' ndan birisi seçilen ve mevcut takvim uygulamalarıyla entegre bir şekilde çalışabilen Mynd, alışılagelmiş mobil takvim uygulamalarında daha fazla işlevsel özelliğe ve kullanım kolaylığına sahiptir.

MYND - Smart Calendar

iPhone'unuzda hiç zorlanmadan kullanabileceğiniz Mynd, günlük aktivitelerinizi sahip olduğu yapay zeka sayesinde öğrenerek randevu ve toplantılarınız için en uygun hazırlanma zamanınızı, randevu saatinize göre de gideceğiniz buluşma noktasına varış zamanınızı hesaplamakta ve buna göre de harita üzerinden size uygun olan yol güzergahını çıkarabilmektedir.

Günlük seyahatlerinizi, rutin işlerinizi, buluşma noktalarınızı da öğrenen ve gerekli hazırlıkları bu bilgilere göre yapan Mynd, ayrıca iş görüşmelerini yapacağınız kişilerin LinkedIn hesaplarını analiz edebiliyor, bu kişilerle direkt olarak sesli arama ya da videolu görüşme bağlantısı kurabiliyor.

Bunlara ek olarak uygulamanın başlangıç ekranı üzerinden geçirdiğiniz günün özetini alabilir, hava durumu bilgisini görebilir, o gün ki kat ettiğiniz mesafeyi öğrenebilir ve bir sonraki randevu bilgilerinizi alabilirsiniz.

Ücretsiz olarak iOS sistemine sahip cihazlarınızda kullanabileceğiniz Mynd uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebileceğiniz gibi uygulamanın tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz. Manşet Görseli: www.techhive.com




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ