Xiaomi Mi Mix 2 Ekran Teknolojisinin Samsung'da Olmadığı Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Mix 2 Ekran Teknolojisinin Samsung'da Olmadığı Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-21 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung mühendisi tarafından yapılan açıklamada Fransız tasarımcı olan Philippe Starck tarafından fazla ütopik olmayan bir tasarıma sahip telefon üretecek teknolojinin henüz Samsung'da olmadığını dile getirdi. Tasarımcının resmi Facebook sayfası üzerinden Mi Mix 2 olarak etiketlenen çerçevesiz bir konsept içeren video paylaşılmıştı. Video 60 binden fazla izlendi ve tasarımcının sergilediği yüksek ekran gövde oranına sahip modelin Mi Mix 2'de kullanılabilecek bir tasarım olduğu düşünülüyordu. Görsele baktığımızda ise modelin yüzde 95 oranında bir ekran gövde oranına sahip olduğunu görüyoruz.

Şuana kadar piyasaya çıkmış en yüksek ekran gövde oranlı modelin bu tasarım olduğunu dile getirebiliriz. Bu noktada Samsung'un Galaxy S8 ailesi oldukça dikkatleri çekmişti. Ayrıca bu konsept tasarımlı Mi Mix 2'nin bir edge ekranına da sahip olması bekleniyor. Bu noktada Çin'de yer alan Samsung mühendisleri bu kadar yüksek ekran gövde oranına sahip tasarımın Samsung tarafından üretilebilecek bir teknolojinin yer almadığını ifade ediyorlar. Bu noktada ekran gövde oranının bir miktar daha artabileceği fakat Mi Mix'deki gibi bir tasarıma sahip olabileceği bekleniyor.

Mi Mix 2 modeli hakkında söylentiler henüz devam etsede Xiaomi cephesinden tasarımı ile oldukça dikkatleri çekecek yeni modelin geleceğini ifade edebiliriz. İlk Mi Mix modeli piyasaya çıkarken Xiaomi cephesi daha yükseğinin oldukça zor ve imkansız olduğunu söylüyordu. Ancak görünüşe göre serinin yeni cihazı imkansızı başarmışa benziyor. Yakın zamanda cihazın tanıtımı ile beraber tasarım hakkında kesin bilgileri öğreneceğiz.





PAYLAŞ