Xiaomi Mi Max 3 hakkında Yeni Bilgiler - Haberler - indir.com

Xiaomi Mi Max 3 hakkında Yeni Bilgiler

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 10:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Gündemde Mi 7 ve Mi Mix 2S modelleri yer alan popüler Çinli telefon üreticisi Xiaomi'nin Mi Max 3 üzerinde çalışmalar yaptığı tahmin ediliyor. Modele dair son olarak çıkan bilgilere göre cihaz önceki selefi modeline göre dahada geliştirilmiş olacak ve dikkat çekici özellikler ile gelecek. XDA Developers tarafından firmware dosyasında elde edilen bilgilere göre Xiaomi Mi Max 3 modelinin yakın bir zamanda tanıtılması bekleniyor. 7 inçlik bir ekran ile geleceği bir süre önce ortaya çıkan modelin çok büyük bir ihtimalle yine 18:9 en-boy oranı ile çerçevesiz bir ekran yapısına sahip olması bekleniyor.

Bu büyük yapısı ile 5500 mAh'lik dev bir pile sahip olacak cihazın orta segment bir akıllı telefon olacak. Bu noktada işlemci gücü Snapdragon 660'dan alınacak olan modelin çok yüksek performansa sahip olmayacağı bekleniyor. Kablosuz şarj desteği ile gelecek modelin Qi standartlarını destekleyeceği ve cihazda çift kamera desteğinin olacağı bekleniyor. Ayrıca ön yüzeyde bulunacak olan OmniVision modülü sayesinde Iris tarama yeteneği bu cihazda bizleri karşılayacak.

Kutu içinden Android 8.1 Oreo güncellemesi ile çıkması beklenilen modelin çift SIM kart ve micro SD kart yuvası bulunacak. Cihaz hakkında ortaya çıkan bilgiler henüz bunlardan ibaret olurken modelin çok yakın bir zamanda tanıtılması bekleniyor.





PAYLAŞ