WTM'16, 30 Nisan'da Ankara Cer Modern'de - Haberler - indir.com

WTM'16, 30 Nisan'da Ankara Cer Modern'de

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-03-28 10:07:22
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Donanım

Bu yıl ikincisi yapılacak olan Women Techmakers Ankara etkinliği WTM'16, 30 Nisan 2016 tarihinde Ankara'nın sanat merkezi Cer Modern'de gerçekleşecek.

Bizimde sponsonları arasında bulunduğumuz Women Techmakers Ankara etkinliği, Türkiye'deki GDG ve WTM gruplarının da desteğiyle WTM Ankara ve GDG Ankara tarafından organize ediliyor.

Katılımın tamamen ücretisiz olduğu WTM 2016 etkinliği kadın ve erkek konuşmacılara ve katılımcılara açık bir organizasyon. Eğer siz de kod yazıyorsanız, kod yazmaya merak duyuyorsanız, teknolojik gelişmeleri takip ediyor ve yeni insanlarla tanışmak istiyorsanız 30 Nisan'da Cer Modern'de gerçekleşecek olan etkinliğe kayıt olmayı unutmayın.

Etkinlikte, Mobil Teknolojiler, Web Teknolojileri, Arayüz Programlama, Programlama Dilleri, Yazılım Mimarisi, Test, Start-up, Kullanıcı Deneyimi (UX) gibi teknolojik içerikli konular üzerine; Sunumlar, Sandbox alanı, Çalıştaylar ve Eğlenceli aktiviteler yer alacak. Etkinlikte siz de tecrübelerinizi paylaşmak isterseniz konuşmacı olmak için başvuru yapmayı unutmayınız.

Ayrıntılı Bilgi İçin : http://wtm.gdgankara.org/

Konuşmacı Olarak Başvurmak İçin : Form

Katılımcı Olarak Kayıt Olmak İçin : Kayıt





PAYLAŞ