World of Tanks'a Yeni Alman Ağır Tankları Geldi! - Haberler - indir.com

World of Tanks'a Yeni Alman Ağır Tankları Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Wargaming, oynaması ücretsiz konsol MMO'su World of Tanks: Xbox 360 Edition için efsanevi Maus tankının da yer aldığı yeni içerik güncellemesini duyurdu. Yeni Alman Ağır Tankları oyuna ciddi bir ateş gücü getiriyor.

Global olarak yayınlanan güncelleme, tüm Xbox Live Gold üyeleri için ücretsiz indirmeye sunulurken, diğer Xbox Live hesap sahipleri yenilikleri yedi gün boyunca ücretsiz tecrübe edebiliyor.

World of Tanks: XBox 360 Edition

Tank tarihinin karşı konulamaz olarak görülen efsanesi, azametli ve güçlü 10. seviye Maus'un önderliğinde oyuna dâhil edilen Alman ağır tankları serisi, savaş alanında en muazzam ateş gücünü arayanları hayal kırıklığına uğratmayacak. Maus hiçbir zaman gerçek bir çatışma görmemiş olsa da, halen dünyanın dört bir yanındaki tank hayranlarının hayallerini süslemeye devam ediyor.

Yayınlanan son içerik güncellemesi aynı zamanda yeni bir orta tank ve tank avcısı ile Alman hattını güçlendirirken, Sovyet tarafı da bu güncellemede dört yeni tank avcısı ve iki yeni hafif ve orta tank ile kuvvetleniyor. Oyuna ayrıca Airfield ve Murovanka adında iki yeni harita ekleniyor.





PAYLAŞ