Windows için 64-bit Firefox 38 Geliştirici Sürümü Yayınlandı! - Haberler - indir.com

Windows için 64-bit Firefox 38 Geliştirici Sürümü Yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Yazılım

Dünyanın en popüler internet tarayıcıları arasında bulunan Mozilla Firefox, 64-bit Firefox 38'in özel geliştirici versiyonunu Windows platformu için indirmeye sundu. Aynı versiyon daha önceden Mac OS ve Linux kullanan yazılımcılara sunulmuştu.

Yeni Firefox sürümü sayesinde yazılım geliştiriciler güçlü bir tarayıcıya sahip olarak 32-bit'lik Firefox versiyonuna göre sistem kaynaklarını daha verimli bir şekilde kullanabilecekler. Ayrıca yazılımcılar 64-bit Firefox 38 sayesinde daha güçlü uygulama, oyun ve eklenti geliştirme şansına da sahip oluyorlar.

Daha fazla güvenlik vadeden yeni sürüm tarayıcı ile ayrıca tarayıcı üzerinden oynanabilen oyunlar daha rahat bir şekilde oynanabiliyor. Aşağıdaki ekran görüntüsünden Unreal Engine ile geliştirilmiş bir oyun demosunun tarayıcıda ne kadar başarılı olduğunu anlayabilirsiniz.

Yüzde 18.22'lik pazar payı ile tarayıcılar arasında küresel olarak üçüncü sırada gelen Firefox'un 64-bit destekli yazılım geliştiricilerine özel Türkçe versiyonunu buraya tıklayarak indirebilirsiniz.





PAYLAŞ