Windows 10'lu Galaxy S8 Modeli Gözüktü - Haberler - indir.com

Windows 10'lu Galaxy S8 Modeli Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-17 23:45:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Piyasa üzerinde bulunan işletim sistemi ağırlığı Android ve iOS rekabetleri arasında devam ediyor. Bir zamanlar Microsoft hanesinde bulunan Windows 10 işletim sistemine sahip akıllı telefonlar artık piyasada yok derecede azaldı diyebiliriz. Teknoloji devi Samsung'un ise uzun zamandır Windows 10'lu bir akıllı telefon piyasaya sürmediğini biliyoruz. Diğer yandan son zamanlarda Windows 10 Mobile işletim sistemli akıllı telefonların üretimi de bir hayli azaldı diyebiliriz. Pazar payı olarakda bir hayli istatistikleri azalan bu işletim sistemi hakkında yeni bir görsel ortaya çıktı. Bu söz konusu görsel ile Samsung'un Galaxy S8 serisinde Winodws 10 Mobil işletim sisteminin olduğunu görüyoruz.

Windows 10 Mobile işletim sistemine sahip olarak bir çalışan Galaxy S8 modeli olduğunu görüyoruz. Ayrıca Windows 10 Mobil işletim sisteminde alışık olunan alt kısımda yer alan sanal menü tuşlarınında uyumluluğu dikkat çekiyor. Ekrana baktığımızda ise Windows'un uygulama mağazası, ayarlar bölümü ve ana ekran bölümünü en detaylı bir şekilde görebiliyoruz. Bu görsele göre konuşacak olursak, Galaxy S8'e yüklü bir şekilde gözüken Windows 10 Mobile oldukça gerçekçi gözüküyor. Fakat diğer yandan Samsung'un Galaxy S8 amiral gemisinin bir Windows 10 Mobile işletim sistemi kullanması pek de mümkün bir durum olarak gözükmüyor.

Bu sebepten ötürü ekran üzerine yerleştirilmiş bir Windows 10 görselleri olabileceğinin ihtimalinin yüksek olduğunu ifade edebiliriz. Bu görseller sadece fake bir paylaşım mı yada Samsung unutulmak üzere olan Windows 10 Mobile'ı tekrar canlandırmak mı istiyor yakın zamanda göreceğiz. Önümüzdeki zamanlarda ise bu model ve işletim sistemi birleşimi hakkında yeni detayların gün yüzüne çıkarak asıl şeyin ortaya çıkması bekleniyor.





PAYLAŞ