WhatsApp'ta canlı konum paylaşma özelliği mi geliyor? - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta canlı konum paylaşma özelliği mi geliyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-19 10:37:00
Editör : Volkan Deniz İkiz
Kategori : Teknoloji

Bu hafta, mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kullanıcıların gerçek zamanlı konumlarını aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşmalarını sağlayan yeni bir özelliği duyurdu. Bu özellik kullanıcının gizliliğini ve güvenliğini sağlamak için tıpkı WhatsApp mesajlarınız gibi uçtan uca şifrelenir ve konumunuzu kimlerin görebileceğini ve ne zaman görebileceğini kontrol etmenizi sağlar. WhatsApp 'ın Canlı Konum özelliği, önümüzdeki birkaç hafta içerisinde hem iOS hem de Android 'de kullanıma sunulacak.

Whatsapp 'ın Canlı Konum özelliğini kullanmak için, konumunuzu paylaşmak istediğiniz kişi veya grupla sohbet etmeye başlayın. "Ekle" düğmesini tıkladığınızda "Konum" seçeneğinin altındaki "Canlı Konum Paylaş" seçeneğini bulacaksınız. Konumunuzu ne kadar süreyle paylaşacağınıza seçebilir ve daha sonra "Gönder" butonuna basabilirsiniz. Zamanlayıcı sona ermeden önce konumunuzu paylaşmayı durdurmak isterseniz, istediğiniz zaman bunu yapmayı seçebilirsiniz. Grubunuzda birden fazla kişi konumlarını birbirleriyle paylaşırsa, hepsi aynı haritada görünür ve bu sayede grupta bulunan birisinin konumundan çıkıp başka birisinin konumuna girmekle uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Whatsapp Canlı Konum Özelliği

Mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp 'ı Facebook satın aldıktan sonra WhatsApp'ın önemi giderek artıyor. Yakın geçmişte bazı ülkelerde en iyi haber kaynağı haline gelmiş ve günlük bir milyar kullanıcıya sahip. Şirketin o etkileyici kullanıcı tabanına odaklandığını ve yeni özellikler eklemeye devam ettiğini görmek çok güzel.





PAYLAŞ