WhatsApp'ın Web Sürümüne Durum Özelliği Geldi - Haberler - indir.com

WhatsApp'ın Web Sürümüne Durum Özelliği Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-23 21:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Piyasanın popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp yeniliklere doymak bilmiyor. Bir süre önce Facebook tarafından hanesinde bulunan tüm uygulamalara hikayeler adlı özellikler getirilmeye başlanmıştı. Snapchat uygulamasından esinlenen bu durum özelliği şimdi WhatsApp'ın Web platform sürümünede getirildi. Bundan böyle WhatsApp kullanıcıları Web platformu üzerinden de durum paylaşımlarına göz atabilecekler. Fakat belirtmekte fayda var ki henüz WhatsApp web sürümü üzerinden yeni bir durum paylaşmak mümkün olmuyor. İlk olarak Instagram'a gelen hikayeler özelliği bir hayli popüler bir etkileşim içerisine girmişti.

Snapchat'in kopyası gibi bir algı oluşsada kullanıcılardan alınan geri bildirimler oldukça memnun ediciydi. Sonrasında ise Facebook uygulaması ve WhatsApp uygulamalarınada getirildi. Bu platformlarda Instagram kadar yoğun bir etkileşim olmasada şu sıralarda WhatsApp günlük durum kullanıcı sayısı Snapchat kullanıcı sayısını geçiyor diyebiliriz. Şimdi ise WhatsApp durum özelliğini seven kullanıcılar için artık popüler bu mesajlaşma servisinin Web sürümüne de durum desteğini sundu. Sadece görüntüleme desteğine sahip olan bu durum için kullanıcılar web sürümünden henüz durum güncellemesi ekleyemiyorlar.

İlerleyen zamanlarda ise sunulacak olan yenilikler ile kullanıcıların Web üzerinden de durum paylaşma imkanını görebiliriz. Durum güncellemesi tıpkı mobilde olduğu gibi web platformu üzerinden de 24 saat boyunca aktif olarak kalacak ve süre bittiğinde kalkacak. Yuvarlak simgeye basıldığında mevcut durumlar tümünün görüntülendiği bir pencere açılıyor ve henüz bu desteği Masaüstü sürümü değil sadece web sürümü için geçerli olduğunu hatırlatalım.





PAYLAŞ